(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja
Sanoma Media Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Rakentaja.fi on pientalorakentajille, remontoijille sekä alan ammattilaisille suunnattu rakentamisinformaation verkkopalvelu.  Tuotamme ja välitämme yhteistyökumppaneiden voimin tuote- ja palveluinformaatiota sekä markkinointiviestintää eri kohderyhmille. Toimipisteemme sijaitsee Porissa ja palveluksessamme on 30 toimialan ammattilaista. Rakentaja.fi -tuoteperheeseen kuuluvat myös Omataloyhtio.fi, Puutarha.net ja Talovertailu.fi -palvelut. Olemme osa Sanoma-konsernia.

Haemme nyt joukkoomme Sisällöntuottajaa auttamaan meitä sekä rakentamisen, että puutarhapuolen asiakkaiden kanssa. Tärkein tehtäväsi on tuottaa kiinnostavaa ja monipuolista mediasisältöä yhdessä asiakkaidemme kanssa ja auttaa heitä saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa. Työssäsi korostuu yhteistyö, sillä teet tiiviistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa.

Toivomme, että sinulla olisi aikaisempaa kokemusta toimitustyöstä sekä asiakkuuksien hoidosta. Rakennusalan tekninen tuntemus, puutarha-alan osaaminen sekä kokemus sisältömarkkinoinnista katsotaan isoksi eduksi. Arvostamme myös media-alan ja markkinointiviestinnän lainalaisuuksien tuntemusta sekä tietysti erinomaista suomen kielen taitoa.

Parhaiten meillä viihdyt ja menestyt jos olet oma-aloitteinen, uuden oppimisesta innostuva ja nautit asiakaspalvelutyöstä. Tavoitteemme ovat korkealla, mutta niitä ei kukaan saavuta yksin, eli edellytämme sinulta myös yhteistyökykyä ja positiivista asennetta. Me taas tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, rennot työkaverit sekä hyvin yhteen hitsautuneen tiimimme tuen - hyviä henkilöstöetuja unohtamatta.

Työsuhde on vakituinen, ja aloitusaika mielellään elokuussa 2019. Lisätietoja antaa toimituspäällikkömme Heidi Uusitalo puh. 044 529 5298. Hakuaika on 31.7.2019. asti, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla, joten ethän aikaile – odotamme jo innolla uutta työkaveria joukkoomme!