Sisällöntuottaja
Barabra

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Oletko luova ja rakastat sosiaalista mediaa? Haemme kasvavaan digiyksikköömme sosiaalisen median ammattilaista suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaidemme monipuolisia sisältöjä. Meillä pääset työskentelemään 20 digiammattilaisen kanssa ja kehittämään osaamistasi digitaalisen markkinoinnin parissa.

Sisällöntuottajana vastaat asiakkaidemme sosiaalisen median jatkuvasta näkyvyydestä ja osallistut asiakkaidemme sisältöstrategioiden suunnitteluun. Päävastuualueesi ovat Facebook ja Instagram.

Arvostamme laajaa omakohtaista kokemusta ja ymmärrystä sosiaalisessa mediassa toimivista sisällöistä. Menestyt jos olet valmis kehittämään omaa osaamistasi jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä ja osaat ajatella kaupallisesti. Haemme hyvää tyyppiä, joka tuo tiimiimme lisäarvoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehitykseen ja vastuullisen toimenkuvan. Sosiaalisen median asiantuntijanamme pysyt ajan hermolla ja pääset kehittymään entistä paremmaksi digitaalisen markkinointiviestinnän ammattilaiseksi.

Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteeseen rekryt@heku.fi. Käytä hakemuksesi otsikkona ”Sisällöntuottaja”. Lisätietoa rekrytoinnista: Kimmo Rantala, p. 0408430481, kimmo.rantala@barabra.fi.

Tutustu ryhmämme sivuihin:
www.heku.fi
www.remes-packart.fi
www.drama.fi
www.thing.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264006
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki