Sisällöntuottaja
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019
Haluatko työskennellä yhdessä energia-alan kiinnostavimmassa yrityksessä? Adato Energia etsii nyt oma-aloitteista ja alasta kiinnostunutta sisällöntuottajaa. Emme vaadi vuosien työkokemusta, vaan asenne ja motivaatio ratkaisee. Lue lisää alta ja hae jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset tuottamaan ja päivittämään uutisia sekä muuta materiaalia eri portaaleihin. Vastuualueellasi on kaksi eri portaalia, joista toinen liittyy kaukolämpöön ja toinen sähköverkkoihin. Tehtäväsi on suodattaa minkälaista materiaalia portaalit sisältävät sekä pitää materiaali ajankohtaisena ja elävänä. Portaaleja käyttävät yrityksen asiakkaat, jotka ovat mm. energiayhtiöt ja sähkömyyjät. Sinua on tukemassa laaja verkko asiantuntijoita ja tehtäviisi kuuluu myös muiden tahojen kanssa kommunikointi.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden oppia energia-alasta, digitaalisesta sisällöntuotannosta sekä viestinnästä alan asiantuntijoilta
* Viihtyisän työympäristön alan yhdessä kiinnostavimmista yrityksissä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Sisällön tuottaminen ja päivittäminen eri portaaleihin
* Viestinnän kehittäminen
* Uuden materiaalin ja tiedon etsiminen
* Kommunikointi muiden yhteistyötahojen kanssa


Tässä positiossa pääset työskentelemään innostavassa ja nuorekkaassa tiimissä, johon kuuluu noin viisi henkeä. Pääset vastaamaan sisällöntuottamisesta ja sen linkkaamisesta eri portaaleihin. Pääset kehittämään Adato Energian digitaalista sisällöntuotantoa sekä viestintää esim. uutiskirjeitä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on:


* Vastuuntuntoinen
* Valmis itsenäiseen työhön
* Oma-aloitteinen ja motivoitunut


Etsimällämme henkilöllä on:
* Soveltuva koulutustausta, esim. energiatekniikka ja/tai markkinointi
* Alan työkokemusta kesätöiden tai harjoitteluiden myötä
* Halu oppia uutta ja kehittyä

Eduksi katsotaan tietämys ja kiinnostus energia-alaa kohtaan. Lisäksi sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2019 asti
* Työmäärä: Osa-aikainen, 7-15h/vko
* Sijainti: Eteläranta 10, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Adato Energia Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Adato Energia Oy tekee monipuolisesta ja nopeasti muuttuvasta energia-alasta helposti ymmärrettävän, sekä asiakkailleen, että kuluttajille. Adato Energian asiakkaita ovat energiayhtiöt, sähkönmyyjät, sähkönjakelijat, verkonrakennusyhtiöt, kaukolämpöyhtiöt, energia-alan järjestöt ja viranomaiset. Heidän tärkein voimavara on asiakkaat - yhdessä he vievät alan koulutuksia, viestintää ja sähköisiä palveluita eteenpäin. Vuonna 1989 perustetun Adaton omistaa Energiateollisuus ry.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263062
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki