(Poistunut julkaisusta)

SISÄLLÖNTUOTTAJA
Terveystalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme Terveystalon markkinointi- ja viestintätiimiin

SISÄLLÖNTUOTTAJAA

Vastaat monipuolisesta sisällöntuotannosta, ideoinnista ja julkaisusta kaikkiin sisäisiin ja ulkoisiin kanaviimme. Autat kehittämään tekemistämme: tunnistat innostavia aiheita ja toteutat niistä luku- ja katseluaikaennätyksiä rikkovia ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen kannustavia kokonaisuuksia. Työpaikkasi sijaitsee Helsingin Kampissa.

Sinulla on vähintään 5 vuoden kokemus tuloksellisesta sisällöntuotannosta. Olet sujuva kirjoittaja ja tottunut tuottamaan tekstin lisäksi myös kuva- ja videosisältöjä. Toivomme sinusta myös aktiivista ja luovaa vahvistusta sometiimiimme. Median toimintatapojen tuntemus tai kokemus markkinoinnin automaatiosta on etu.

Menestyäksesi tiimissämme edellytämme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (alempi/ylempi korkeakoulututkinto, esim. viestintä/journalistiikka)
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • itsesi johtamisen taitoja
  • joustavuutta ja kykyä edistää useita samanaikaisia tehtäviä
  • kehitysmyönteistä asennetta
  • itsenäistä työskentelyotetta että tiimityöskentelytaitoja
  • ennen kaikkea tarvitset kiinnostusta ja intoa toteuttaa monipuolista viestintää

Terveystalon viestintä- ja markkinointitiimin tehtävänä on rakentaa ja vahvistaa Terveystalon brändiä sekä tukea strategiaa ja kaikkia liiketoimintoja. Tehokas ja osaava tiimimme tekee tuloksellista työtä: olemme toimialan kärkeä useilla mittareilla. Alan edelläkävijänä haluamme tehdä vaikuttavia ja kiinnostavia sisältöjä. Työnantajana tarjoamme monipuolisen ja kehittyvän tehtävän suomalaisen terveyspalvelualan yrityksessä. Terveydestä viestiminen on innostavaa ja palkitsevaa - tule taistelemaan terveemmän elämän puolesta!

Lisätietoja tehtävästä antaa sisältöjohtaja Anni Romu, p. 050 571 1887 torstaina 21.3. klo 9 -10 ja keskiviikkona 27.3. klo 14.30 -15.30.

Täytä hakemus 31.3. mennessä www.terveystalo.com/tyopaikat. Liitä siihen myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.