(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja
Suomen Yrittäjien Sypoint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2018

 
Haemme viisihenkiseen toimitustiimiimme Mannerheimintielle uutta jäsentä määräaikaiseen tehtävään.

SISÄLLÖNTUOTTAJA

Toivomme, että sinulla on kokemusta esimerkiksi aikakauslehden ja verkkomedian tekemisestä. Myös videoiden tekeminen on sinulle tuttua, osaat suunnitella ja kuvata niitä.

Pystyt ideoimaan ja toteuttamaan sisältöjä niin sanomalehteen, aikakauslehteen kuin verkkomediaan ja someen. Yksi osa sisällöntuottamista ovat myös yrittäjille kirjoitettavat oppaat, joita toimitustiimi tekee yhdessä Yrittäjien asiantuntijoiden kanssa.

Digitaalinen palvelumuotoilu ei saisi olla sinulle vierasta.  Lisäksi toivomme, etteivät SEO ja SEM olisi sinulle vieraita sanoja. On eduksi, jossa sinulla on Analytics- ja tai Adwords-sertifikaatti.

Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus. Työ alkaa syyskuun alussa ja määräaikaisuus kestää 15 kuukautta.

Toivomme sinulta reipasta asennetta ja halua sekä kykyä oppia uutta media- ja viestintämaailmassa, joka muuttuu jatkuvasti. Kielitaito on näissä tehtävissä välttämättömyys: ilman englantia ei pärjää ja ruotsi on plussaa. Arvostamme korkeakoulututkintoa.

Työnantajasi on Suomen Yrittäjien Sypoint Oy. Yhtiö kustantaa lehtiä ja verkkopalveluita, järjestää tapahtumia ja koulutusta sekä myy palkitsemistuotteita. Sypoint julkaisee muun muassa Yrittäjäsanomia ja Yrittäjä-lehteä.

HAKEMINEN

Lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen tiistaihin 26.6.2018 mennessä osoitteeseen rekry@yrittajat.fi  

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kuin niitä tulee. Haastattelut järjestetään heinäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla.

LISÄTIETOJA

Lisätietoja tehtävästä antaa Yrittäjämedioiden toimituspäällikkö Jari Lammassaari. Yhteydenottopyynnöt sähköpostitse jari.lammassaari@yrittajat.fi tai p. 050 569 7010.