(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja & viestinnän asiantuntija
Visit Rovaniemi

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Visit Rovaniemi etsii nyt matkailuhenkiseen tiimiinsä ammattitaitoista Content Creator & Communication Specialistia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Rovaniemelle!

Vastaat Visit Rovaniemen verkkoviestinnän sisällöistä ja somekanavien kehittämisestä, ylläpidosta sisällöistä yhdessä markkinointitiimin kanssa. Nautit työstäsi viestinnän parissa, johon sisältöä antavat yli 200 omistajayritystä. Olet luova kirjoittaja ja kätevä kiteyttäjä, jolta onnistuu niin kepeämpi someviestintä kuin myös virallisemmat tiedotteet. Kirjoitat sujuvaa tekstiä sekä suomen- että englanninkielellä ja osaat puhutella kansainvälistä yleisöä.

Työnkuvaasi kuuluu matkakohteen tiedotus uutiskirjein sekä mm. eri somekanavien kautta tapahtuvin nostoin niin matkailijoille, kansainväliselle medialle kuin matkailun kansainvälisiin jakelukanaviin (B2B).

Sisäisen viestinnän prosesseista tehtäviisi kuuluu yritysverkoston sisäinen viestintä ja tulosraportointi omistajille.

Tehtävässäsi vastaat tarkemmin mm:

 • sisällöntuotannosta visitrovaniemi.fi – sivustolle ja Visit Rovaniemen sosiaalisen median kanaviin (mm. Facebook, Instagram, Twitter, Youtube) sekä artikkelien kirjoittamisesta visitrovaniemi.fi – sivustolle
 • ulkoisesta tiedottamisesta; uutiskirjeet, uutiset, nostot B2C, B2B
 • sisäisestä viestinnästä jäsenyrityksille; uutiskirjeet, nostot, matkailualueen ajankohtaiset asiat
 • markkinointitoimenpiteiden tuloksellisuuden seuranta

Tärkeimmät toiveemme sinusta ja osaamisestasi:

 • olet taitava ja tarkka tekstintuottaja, kirjoitat imago & tuotekuvaukset painottuen englanninkieliseen materiaaliin
 • olet matkailu- ja markkinointitekstejä tuottava kirjoittaja, joka aidosti haluaa olla Rovaniemen ja Lapin asialla joka solullansa
 • sinulla on digimarkkinoinnin osaamista ja näyttöjä siitä
 • kykenet manageroimaan somekanavia mm. FB, Instagram, Twitter
 • sinulta löytyy valokuvaustaitoja ja kuvankäsittelyohjelmien hallintaa
 • pystyt työskentelemään tiimissä eläväisen avokonttorin arjessa, jossa työn jatkuva keskeytyminen on arkipäivää
 • sinulla on itsenäistä otetta työskentelyyn ja kykyä oman työn johtamiseen
 • lisäksi arvostamme alustaosaamista esimerkiksi World Press, Mailchimp ja Hootsuite yms.

Tarjoamme sinulle pääsyn matkailun kasvuympäristöön alansa edelläkävijäyrityksessä sekä asiantuntijatehtävän osaavassa tekijätiimissä ja yhteistyössä Lapin parhaiden matkailuyritysten kanssa.

Rovaniemi tarjoaa asuin- ja työpaikkana upeat puitteet: eloisa kaupunki yhdessä kauniin ja puhtaan luonnon kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet mm. ulkoiluun ja urheiluaktiviteetteihin.

Visit Rovaniemi on kymmenen reippaan markkinointi- & myyntiosaajan tehotiimi, joka työskentelee hymyllä ja huumorilla kiivastahtisella ja palkitsevalla matkailualalla. Sinulla on omat selkeät vastuusi tiiviissä työyhteisössä, mutta avokonttorissa työskennellessä apu löytyy tarvittaessa läheltä. Meistä lisää voit lukea: https://www.visitrovaniemi.fi/fi/tietoa/keita-me-olemme/

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ edellyttää työskentelyä Rovaniemellä.

Same position in English can be found here: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5d931ec614a345002020ee0c/Content-Creator-%26-Communications-Specialist/

Mikäli tunnet kuuluvasi joukkoomme ja uskot Joulupukkiin, jätäthän hakemuksesi työnäytteineen viivyttelemättä Baronan hakujärjestelmään kuitenkin 20.10.2019 mennessä, koska paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä! Valittu henkilö tulee solmimaan työsuhteen Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy:n kanssa. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Jyry Lehtoniemi, +358 50 4131220 tai senior konsultti Susanna Pohjanen +358 505265446, etunimi.sukunimi@barona.fi.