(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja, verkkokoulutukset
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Haemme sisällöntuottajaa suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään verkkokoulutusten sisältöjä. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingin Sörnäisissä mutta työtä on mahdollista tehdä pääsääntöisesti etänä.

Sisällöntuottajana vastaat yhdessä sisällöntuotantotiimin kanssa kokonaisvaltaisesti verkkokoulutusten sisällöistä; teksteistä, grafiikoista, spiikkauksesta/kerronnasta, kuvituksesta, tenttikysymyksistä ja –tehtävistä sekä visuaalisuudesta. Tuotat koulutuksiin tekstisisältöjä ja oikoluet valmiita tekstejä korjaten ja siistien kieliasua. Työ sisältää myös video-, kuva- ja äänitiedostojen peruseditointia sekä verkkokoulutusten koontia edellä mainituista elementeistä valmiiksi julkaistaviksi kokonaisuuksiksi.

Odotamme sinulta hyvää yleistietoa ja kiinnostusta perehtyä uusiin asiakokonaisuuksiin sekä sujuvaa tiedonhankintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen sekä hyvää englannin kielen hallintaa. Pystyt tuottamaan sujuvaa suomenkielistä tekstisisältöä ja hallitset tekstien rakenteet sekä oikeinkirjotuksen. Sinulla on visuaalista silmää koulutusmateriaalien ulkoasun suunnitteluun ja viimeistelyyn sekä hyvät ICT-perustaidot. Hallitset perusohjelmat hyvin ja otat uusia ohjelmia/alustoja sujuvasti käyttöön. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia.

Tarjoamme sinulle osaavan, motivoituneen ja hyväntuulisen työyhteisön sekä loistavan mahdollisuuden toimia Suomen johtavassa turvallisuuskoulutuksen ja -kehityksen edelläkävijäyrityksessä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 23.8.2020.