(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja Oikotien Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan
Oikotie Työpaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Oikotie on osa Sanoma Digitalia ja Sanoma-konsernia. Sisällöntuottajajana työskentelet  Oikotie Työpaikkojen työnantajakuvatiimissä, joka Vastuullinen kesäduuni –kampanjan lisäksi tuottaa myös yritysten ja toimialaliittojen sekä oppilaitosten vetovoimatyötä vahvistavaa viestintää. Hankkeitamme ovat muun muassa Merkityksellistä työelämää, Vastuullinen työnantaja sekä yhteistyössä Talous ja Nuoret TATin kanssa toteutettava, nuorille suunnattu Kun koulu loppuu. Valtakunnallisesti vaikuttavien kampanjoiden lisäksi tuotamme myös erilaisia työnantajakuvaan ja rekrytointiin liittyviä sisältöjä printistä digiin ja liikkuvaan kuvaan.

Haemme nyt Vastuullinen kesäduuni -tiimiin energistä, idearikasta ja oma-aloitteista

Sisällöntuottajaa

Päivittäisessä työssäsi hoidat asiakaskontakteja sekä ideoit ja tuotat monipuolisia työelämäsisältöjä kampanjasivustolle, some-kanavia unohtamatta. Kontaktoit myös kampanjassa mukana olevia työnantajia ja yhteistyötahoja, ja kerrot heidän kesätyöasioistaan ja -vinkeistään kampanjan eri kanavissa.
Pääset luomaan sisältöä artikkelien, tiedotteiden, uutiskirjeiden ja esim. some-sisältöjen merkeissä. Työtehtäviisi kuuluvat myös asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostitse, tapahtumien järjestämisessä jeesaaminen, kampanjasivuston päivittäminen sekä muita kampanjaan liittyviä työtehtäviä.

Sujuva kirjoittaminen on perusedellytys, plussaa tulee visuaalisen ilmaisun taidoista sekä valo- ja videokuvaustaidoista. Toivomme myös, että hallitset eri sosiaalisen median kanavat ja ideoit mielelläsi uutta sisältöä ja kampanjoita! Pääset halutessasi itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Onko jotain, mitä haluaisit erityisesti päästä tekemään? Kerro se meille!

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työn, monipuoliset tehtävät yhteiskunnallisesti merkittävässä kampanjassa ja mahdollisuuden kehittää sekä suomalaista kesätyötä että itseäsi seuraavalle tasolle. Sinua odottaa positiivinen tekemisen meininki, sekä kivat työkaverit, jotka ovat tukenasi päivittäin.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ruoholahdessa Helsingissä. Metro tuo, metro vie, bussit kulkevat ja kaupunkipyöräasema on ihan vieressä. Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan voit tutustua osoitteessa www.oikotie.fi/kesaduuni. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakulomake viimeistään 16.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Vastuullinen kesäduuni -kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen, paivi.salminen-kultanen@sanoma.com tai puh. 040 727 9717.