(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja KAFFA ROASTERYn tiimiin
Kaffa Roastery Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2018

Haluatko työskennellä yrityksessä, jonka päämäärän ja tavoitteet jaat intohimoisesti? Onko sinulle tärkeää saada työstäsi samanlaista energiaa, jota saat vapaaajaltasi, jakaa henkilökohtaisia ydinarvoja työyhteisösi kanssa ja olla työpaikassa, jossa on oikeasti tekemisen meininki? Maistuuko kahvi?

Kaffa Roastery on punavuorelainen paahtimo, jonka visio on muuttaa Suomen kahvikulttuuria. Kaikki työntekijämme suhtautuvat intohimoisesti tähän visioon sekä neljään ydinarvoomme. Lue niistä täältä: https://www.kaffaroastery.fi/hiring-talent-2/. Jos jaat nämä arvot kanssamme, tämä työpaikka saattaa olla sinua varten.

Haemme joukkoomme täysipäiväistä sisällöntuottajaa , joka on innostunut ja kiinnostunut kahvista ja jakaa visiomme uudenlaisesta suomalaisesta kahvikulttuurista. Toimenkuva on uusi, joten vastuut ja työtehtävät muokkautuvat taitojesi mukaan. Olet ainoa Kaffalla, joka keskittyy yksinomaan markkinointiin. Tähän asti homma on jaettu usean ihmisen vastuulle.

Tehtävänäsi on Kaffan somesisällön toteutus ja julkaiseminen, mutta sisältöä lähetetään myös sähköpostitse Kaffan asiakkaille sekä muihin kanaviin. Kun kerrottavaa on enemmän, hoidat suhteet myös mediaan ja muihin sidosryhmiin, esim. bloggareihin. Osaat analysoida someaktiviteettien tuottamat tulokset ja omalla tekemisellä innostat myös muut Kaffalaiset sosiaalisen median käyttöön.

Kamera pysyy kädessäsi ja kuvien ottaminen on sinulle luontaista. Videoiden tekeminen on iso plussa! Vaikka käytössämme on sekä copywriter että kuva- ja videokuvausstudio, haluamme tuottaa suurimman osan materiaalista itse.

Olet tottunut työskentelemään itseohjautuvasti, mutta tiimityöskentely on myös erittäin tärkeä osa työtäsi. Etsimme persoonaa, joka istuu arvoihimme ja kenellä on oikea draivi rakentaa itselleen mieleinen työpaikka ja viedä Kaffaa eteenpäin.

Tarjoamme sinulle tiiviin, joustavan ja lämminhenkisen työyhteisön. Pääset työskentelemään Suomen kiinnostavimman kahvibrändin parissa ja tutustumaan pienpaahtimon toimintaan ja kahvinvalmistukseen. Kaikki työntekijämme aloittavat harjoittelujaksolla kahvintuotannon työtehtävissä. Oletko siis sinä etsimämme huipputyyppi?

OSAAMINEN
● Vahva sosiaalisen median ymmärrys ja useamman vuoden kokemus sisällöntuottamisesta sekä näyttöä tästä
● Erinomainen suomen ja englanninkielen taito, hallitset kieliopin, mutta ymmärrät, että rento tyyli sopii Kaffalle parhaiten
● Olet luontainen some-eläin ja hallussasi on sosiaalisen median sisällön julkaiseminen seuraavissa kanavissa: Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Instagram
● Olet tarkka, utelias, innovatiivinen ja sinulla on innostava ote työhön

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja / perustaja Svante Hampf, puh. 050 592 4280. Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoive osoitteeseen rekry@kaffaroastery.fi viimeistään 19.08.2018.

Faktoja meistä:
Perustimme Kaffan vuonna 2007
Työllistämme 22 henkilöä
Paahdamme 3000kg kahvia viikossa
Paahtimomme ja kahvibaarimme sijaitsee Pursimiehenkadulla Helsingin Punavuoressa