(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja-harjoittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Haemme Helsingin toimipisteellemme harjoittelijaa sisällöntuotantoon. 

Etsimme harjoitteluun opintojen loppusuoralla olevaa henkilöä. Työharjoittelu sopii esimerkiksi AMK-opiskelijalle, jonka opintoihin sisältyy 4-6kk työharjoittelu. Harjoittelun päätyttyä on mahdollisuus jatkaa työntekoa yrityksessämme osa- tai kokoaikaisesti. Opinnäytetyön tekeminen meille onnistuu myös.

Tehtävässäsi tulet toimimaan Helsingin toimipisteellämme luovana sisällöntuottajana. Olet osa markkinointityötiimiä, johon kuuluvat lisäksesi markkinointikoordinaattori ja markkinointiassistentti.
Pääpaino työssäsi on ideoida ja tuottaa SEO-ystävällistä sisältöä työpaikkailmoituksiin, kirjoittaa blogiimme artikkeleja, tuottaa sisältöä sosiaaliseen mediaan sekä toimia myynnin tukena.

Omaat hyvän tarinan kerronnan taidon ja vahvan myynnillisen näkemyksen. Hallinnassasi ovat niin akateeminen kuin luova kirjoittaminen. Osallistut pääkaupunkiseudun tapahtumajärjestelyihin ja toimit tapahtumien vastuuhenkilönä.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää tietoteknistä osaamista. Ymmärrät sosiaalisen median toimintaperiaatteet ja sinulla on kokemusta sisällöntuotosta sosiaaliseen mediaan. Olet ennakkoluuloton kokeilija ja etsit aktiivisesti uusia viestintäkanavia. Pystyt toimimaan itsenäisesti ja hakemaan tarvitsemasi informaation eri lähteistä. Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on harrastustaustaa valokuvaamisesta tai videoiden tekemisestä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja kykyä omaksua nopeasti uusia asioita. Omaat hyvän paineensietokyvyn ja sinulla ryhdikäs ote työhösi. Työ sisältää jonkin verran matkustamista Tampereelle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen harjoittelujakson, mahdollisuuden toteuttaa ideoitasi sekä loistavan työyhteisön. Harjoitteluajan palkkaus 300 €/kk.

Mikäli kiinnostuit harjoittelupaikasta, täytä hakemus 21.10. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

12 vuoden aikana meillä on ollut 26 harjoittelijaa eri toimipisteissämme. 23 heistä on jatkanut harjoittelun päätyttyä työtä WorkPowerilla osa- tai kokoaikaisesti. Moni heistä on meillä edelleen töissä, osalle WorkPowerin kokemus on avannut mielenkiintoisia ovia urakehitykselle.

 

Lisätietoja tarvittaessa:
Anja Pajala, Toimitusjohtaja
anja.pajala@workpower.fi
050 406 6712