(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020
Rastor-instituutti tarjoaa elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia sekä vauhdittaa yritysten kasvua. Rastor-instituutin asiakaslupaus on Tunnistettava muutos: koulutukset, yritysvalmennukset ja urapalvelut muuttavat toimintaa niin, että tulokset todella näkyvät. Rastor-instituutti aloitti toimintansa tammikuussa 2020, kun Markkinointi-instituutti ja Rastor yhdistyivät. www.rastorinst.fi Leimahtaako idealamppusi, kun saat haasteen puhutella asiakkaita ostopolun eri vaiheissa? Etsimme nyt Rastor-instituutille tiimin vahvistukseksi markkinointihenkistä sisällöntuottajaa vakituiseen tehtävään Espooseen.  
Vastuullasi on sisällöntuotanto koko kirjossaan. Toteutat ja kehität B2B- ja B2C-sisältöstrategiaa ja -suunnitelmaa, ideoit sisältöjä itsenäisesti ja yhdessä kollegoiden kanssa sekä tietysti tuotat sisällöt. Työlläsi tuet palveluiden myyntiä: puhuttelet asiakkaita ostopolun eri vaiheissa, poistat oston esteitä ja puet laadukkaat, asiakkaiden kiittämät palvelut houkuttelevaan asuun.
Tärkeimmät tehtäväsi sisällöntuottajana: 
 • Teet strategista, asiakaslähtöistä sisältösuunnittelua.
 • Tuotat ja koordinoit sisältöjä monikanavaisesti ja eri kohderyhmille lennosta mukautuen: artikkeleita, asiakasreferenssejä, bloggauksia, videoita, some-sisältöjä jne. Sisältösi taipuvat yhtä lailla verkkoon, printtiin kuin markkinointiautomaatioonkin. 
 • Toimit verkkoviestintäpäällikön työparina: puet palvelut verkkosivustolle myyvään asuun sekä osallistut sivuston kehitykseen ja ylläpitoon.
 • Vastaat yritysviestinnästä, kehität asiakas- ja sidosryhmäviestintää sekä huolehdit osaltasi brändi-ilmeestä ja -äänestä.
 • Taustasi ja kokemuksesi mukaan voit toimia sosiaalisen median kanavien kehittäjänä.
 • Tehtäväsi on sidottu tiiviisti liiketoiminnan tavoitteisiin, joten odotamme sinun tuovan oman näkemyksesi myös muuhun markkinoinnin suunnitteluun.
Mitä tarvitset viihtyäksesi ja menestyäksesi tehtävässä?
 • Uteliaisuutta seurata toimialaa, yhteiskunnallisia ilmiöitä, työn ja osaamisen kehittämistä sekä sidosryhmiä.
 • Ymmärrystä siitä, miten vaikutat liiketoiminnan tulokseen.
 • Olet ennen kaikkea tekstintuottaja: sujuvasanainen, oikeakielinen sekä tiivistämisen taidon hallitseva. Hyödynnät analytiikkaa ja SEO-työkaluja sisältöjen suunnittelussa ja tuotannossa.
 • Olet ehkäpä myös visuaalisten sisältöjen tekijä? Arvostamme video- ja valokuvausosaamista. Vähintään pystyt tekemään itsenäisesti kuvamuokkaukset artikkeleihin ja some-kanaviin.
 • Hyviä yhteistyötaitoja ja rakentavaa työskentelyotetta, sillä ilman asiantuntijakollegoita sekä asiakkaita et onnistu työssäsi. 
 • Motivaatiota vetää projekteja jämäkästi sekä tarvittaessa kyseenalaistaa perustellen. 
  Asiakkaamme Rastor-instituutti tarjoaa sinulle hyvät työsuhde-edut sekä modernit työskentelytilat hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. Kollegasi Rastor-instituutissa ovat sitoutuneita, kunnianhimoisia ja asiantuntevia ammattilaisia. Sinun on helppo rakentaa työtäsi työnantajan hyvän maineen, tunnetun brändin ja asiakkaiden arvostamien palveluiden pohjalta. Ihmiset Rastor-instituutissa ovat intohimoisia työelämän kehittäjiä ja heillä on aitoa halua mahdollistaa asiakkaille elämän suuntaa muuttavia oppimiskokemuksia ja uramahdollisuuksia. Tutustu Rastor-instituutin toimintaan www-sivuilla www.rastorinst.fi sekä some-kanavissa @Rastorinst.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Niemi-Hakala, p. 050 366 9773, ke 14.10 klo 9-11 ja Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, p. 046 852 2010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (tiistaina 13.10 en vastaa tiedusteluihin).   
Oletko se sinä? Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi viimeistään ke 21.10 osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/.