(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja, dataohjautuva markkinointi
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Mihin tässä maailmassa voi luottaa, ellei LähiTapiolan dataan? Elämänturvayhtiönä uudistuva LähiTapiola tarvitsee sinua tietojohtamisen huippuosaaja, vauhdittamaan matkaamme asiakkaidemme elämänturvan aloitteelliseksi, yksilölliseksi ja ennakoivaksi edistäjäksi. Panostamme merkittävästi datan ja tiedon hallintaan, sen jalostamiseen asiakasymmärrykseksi ja toimenpidesuosituksiksi, sekä hyödyntämiseen asiakaskokemuksen ja liiketoiminta-arvon parantamisessa.

Haemme sisällöntuottajaa dataohjautuvan markkinoinnin kehitystiimiin.

Työtehtävissäsi luot ja kehität vaikuttavaa digitaalista sisältöä verkkosivustolla, mobiilipalveluissa, sekä markkinoinnin automaation ratkaisuissa. Palvelualttius, itseohjautuvuus sekä kyky hallita isojakin kokonaisuuksia ovat työssä menestymisen kannalta tärkeitä ominaisuuksia. Toimit tiiviissä yhteistyössä LähiTapiolan muiden tiimien ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä neuvot heitä hakukoneoptimoinnissa sekä verkkosisällön tekemisessä ja päivittämisessä.

Odotamme sinulta

  • Aiempaa kokemusta verkkosisällön tuottamisesta ja hakukoneoptimoinnista (SEO)
  • Kykyä kirjoittaa napakkaa ja ymmärrettävää tekstiä kaupallisella otteella
  • Kuvankäsittelykokemusta verkkosivustoa varten
  • Ymmärrystä web-analytiikasta
  • Dataohjautuvaa työotetta; seuraat tapahtumia sivustolla analytiikan avulla, ja hyödynnät näkyvyyden varmistamisessa
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

    Eduksesi katsomme kokemuksen verkkosisällön saavutettavuudesta, perusymmärryksen HTML ja CSS-kielistä sekä ymmärryksen digitaalisesta palveluliiketoiminnasta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle loistavien henkilöstöetujen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksien lisäksi eturivin paikan yhtiöryhmämme uudistumisen matkalle. Luonnollisesti saat ympärillesi huippu työkaverit sekä vauhdikkaan työn kiinnostavien verkkosisältöjen parissa.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Vesa Riihimäki / vesa.riihimaki@lahitapiola.fi ja kehityspäällikkö Jenifer Westerdal / jenifer.westerdal@lahitapiola.fi. Lisätietoja voit kysyä myös soittamalla Jenifer Westerdalille, puh. +35840 833 3356 (ke 13.11. klo 10-11 ja to 21.11. klo 14-15).

Haethan tehtävää täyttämällä hakulomake 24.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintapäätöstä.