(Poistunut julkaisusta)

Sisällöntuottaja / Content Marketing Specialist
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Haemme nyt Kuntarahoituksen Rahoitus-toimintoon vakituiseen työsuhteeseen sinua Sisällöntuottaja / Content Marketing Specialist.

Sisällöntuottajana / Content Marketing Spesialistina työskentelet osana Toiminnan kehitys ja markkinointi -tiimiämme ja olet merkittävässä roolissa uudistamassa yhtiön sähköistä markkinointia.

Kuntarahoitus panostaa juuri nyt erityisesti näkemykselliseen asiakastyöhön sekä asiakkaidemme talous- ja rahoituspäätöksiä helpottaviin sähköisiin palveluihin. Haemme nyt sisällöntuotannon vahvaa ammattilaista vauhdittamaan sähköisen markkinoinnin laajempaa käyttöä. Osana tiimiä teet työtä asiakasymmärryksen lisäämiseksi, yhtiön kehityshankkeiden vauhdittamiseksi sekä olet mukana luomassa uudenlaista tapaa markkinoida yhtiötä ja sen palveluita.

Pääset tehtävässäsi viestimään usean eri kanavan kautta asiakkaittemme hankkeista sekä kuntasektorin ja sosiaalisen asuntotuotannon kehityksestä. Tuotat sisältöä Kuntarahoituksen ainutlaatuisesta toimintamallista asiakkaittemme investointihankkeiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Toimit yhteistyössä yrityksen sisäisten sidosryhmien kanssa ja tuet erityisesti asiakasvastaavia heidän työssään. Tehtävä on uusi, joten pääset omalta osaltasi vaikuttamaan tehtävänkuvaasi sinun osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi mukaisesti.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta asiakaslähtöisestä sisältömarkkinoinnista. Arvostamme aktiivisuuttasi, uudistushaluasi sekä valmiutta ottaa myös itsenäistä vastuuta asioiden kehittämisessä ja edistämisessä. Osaat ja haluat luoda ja uudistaa sisältöjä, ja tehdä saumatonta yhteistyötä tiimisi kanssa. Asiakaslähtöisyys on avainasemassa - pääset työskentelemään yhdessä asiakkaidemme sekä yhteistyökumppaniemme kanssa. Katsomme eduksi rahoitusalan aiemman tuntemuksen tai kokemuksen esimerkiksi verkkoanalytiikasta, palvelumuotoilusta tai ketterästä kehityksestä. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali, ja siksi tarvitset työssä myös englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden päästä kehittymään sekä vahvistamaan omaa osaamistasi. Meillä pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijatiimiä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä. Rakennamme vastuullisilla periaatteilla parempaa tulevaisuutta yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Täältä löydät lisää tietoa Kuntarahoituksen vastuullisuudesta ja pääset lukemaan ajankohtaisista casetarinoista.

Jos sinua kiinnostaa työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 10.11.2019 mennessä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta ja kerromme tehtävästä erittäin mielellämme lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Sari McEvoy, Palvelupäällikkö, Barona +358 50 468 8382 tiistaina 5.11.2019 klo 12-13.00 ja Lauri Pekkilä +358 40 734 6213 maanantaina 4.11.2019 klo 14-16.00.