(Poistunut julkaisusta)

Sisäkattoasentaja Turkuun
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on moderni pirkanmaalainen valtakunnallisesti toimiva rakennusalan yritys. Etsimme asiakkaallemme kokenutta

SISÄKATTOASENTAJAA TURKUUN pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Sinulla tulisi olla alan koulutus, sekä käytännön kokemusta useamman vuoden ajalta. Kykenet työskentelemään itsenäisesti, sekä sinulla on reipas työtä pelkäämätön luonne ja olet halukas kehittämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Eduksesi on, jos sinulla on kokemusta väliseinien tai seinäverhouksien asennuksesta.

Liity osaksi taitavaa kannustavaa työporukkaa. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle pitkäaikaisen työsuhteen positiivisessa työympäristössä.

Tunnistatko itsesi?

Tehtävä alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä ja tarkka aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen. Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä, joten käy jättämässä hakemuksesi ajantasaisen CV:n ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Sisäkattoasentaja Turkuun.
Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta lähetetyt hakemuksen huomioidaan rekrytoinnissa.

Tiedusteluihin vastaa konsulttimme Inga Koivumäki, s-posti inga.koivumaki@temp-team.fi tai puh.0207414852 (arkisin klo 9.00-16.00).