(Poistunut julkaisusta)

Sisäisen viestinnän asiantuntija
Vaasan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Innostutko sisäisen viestinnän kehittämisestä? Luovitko sujuvasti erilaisten ihmisten joukossa ja palatko halusta olla mukana muutosten mahdollistajana? Saatat olla etsimämme sisäisen viestinnän tekijä.

Haemme joukkoomme Vaasan Oy:n pääkonttorille Salmisaareen, Helsinkiin

SISÄISEN VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA
kehittämään yrityksemme sisäistä viestintää ja toteuttamaan sitä Suomessa. Ohjaat myös Baltian maatiimejä ohjaus sisäisen viestinnän toteuttamisessa. Yleisönäsi on koko henkilöstömme.

Tehtävässäsi suunnittelet ja toteutat päivittäistä viestintäämme ja kehität sen sisältöjä, kanavia ja käytäntöjä. Jalkaudut aktiivisesti ihmisten pariin, ja tunnistat mahdollisuudet viedä tekemistämme uudelle tasolle. Olet HR-toimintomme työparina suunnittelemassa ja toteuttamassa työnantajakuvaan liittyviä viestinnän toimenpiteitä ja tuot viestinnän asiantuntemusta sisäisiin muutoshankkeisiin.

Olet omimmillasi valmentaessasi organisaatiota sisäisen viestinnän haasteissa, suunnitellessasi sisäistä viestintää monikanavaisessa digitaalisessa maailmassa ja tuottaessasi monenlaisia viestintämateriaaleja aina uutiskirjeistä blogiteksteihin ja videoihin, myös englanniksi. Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään 3 – 5 vuoden kokemus viestintätehtävistä antavat hyvät eväät tehtävässä menestymiselle. Raportoit tehtävässäsi Vaasan-klusterin brändi- ja viestintäjohtajalle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn johtavien leipämerkkien parissa kansainvälisessä yrityksessä ja innostavan työyhteisön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja saada asioita tapahtumaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.5.2018 mennessä.

Lisätietoja antaa brändi- ja viestintäjohtaja Mari Dunderfelt (puh. 040-5565 721) keskiviikkona 9.5 klo 9-11 ja perjantaina 18.5 klo 9-11.