Sisäisen tarkastuksen päällikkö
Helsingin kaupunki Kaupunginkanslia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Sykkiikö sydämesi valmentavalle esihenkilötyölle ja haluatko mahdollistaa tiimisi onnistumisen vaativissa sisäisen tarkastuksen asiantuntijatehtävissä? Haluatko olla mukana kehittämässä Suomen suurimman kaupungin toimintaa sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan näkökulmasta?

Jos vastasit kysymyksiin kyllä, saatat olla etsimämme

Sisäisen tarkastuksen päällikkö

Sisäisen tarkastuksen yksikkö toimii Helsingin kaupungilla aitiopaikalla suoraan kansliapäällikön alaisuudessa. Sisäinen tarkastus varmistaa ja arvioi objektiivisesti ja riippumattomasti hyvän johtamis- ja hallintotavan ja sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan toteutumista sekä konsernivalvonnan tuloksellisuutta. Yksikkö raportoi arvioinnin tuloksista ja esittää toimenpide-ehdotuksia sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan kehittämiseksi.

Sisäisen tarkastuksen päällikkönä pääset johtamaan 14 hengen sisäisen tarkastuksen asiantuntijatiimiä. Yksikkösi on avainroolissa auttamassa ja tukemassa Helsingin kaupunkia tavoitteiden saavuttamisessa, toiminnan kehittämisessä sekä riskien hallinnassa. Olet kanslian johtoryhmän jäsen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä kaupungin ylimmän johdon, oikeuspalveluiden ja strategiaosaston riskienhallinnan kanssa.

Tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle hienon mahdollisuuden päästä suuren organisaation ytimeen hyödyntämään jo hankkimaasi tietoa, osaamista ja kokemusta tarkastus- tai riskienhallintatoiminnasta. Tueksesi saat asiantuntevan ja kokeneen tiimin ja yhteistyöverkoston. Lisäksi tarjoamme erinomaiset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, loistavan työyhteisön ja porukkahengen, mahdollisuuden monipuoliseen työssä oppimiseen sekä laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut.

Tehtävässä menestymisen edellytykset
Olet hankkinut kannuksesi asiantuntija- tai esihenkilötehtävissä esimerkiksi riskienhallinnan, sisäisen tai ulkoisen tarkastuksen tai muiden sisäistä tarkastusta tukevien tehtävien saralla. Olet aiemmin toiminut esihenkilönä tai sinulla on kiinnostus ja edellytykset valmentavaan esihenkilötyöhön. Toimintatavoiltasi olet määrätietoinen ja sinulla on kyky saada asioita aikaiseksi sekä innostaa muutkin mukaan.

Sinulta löytyy erinomaiset vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot, analyyttistä ajattelukykyä ja osaat yhdistää oman tekemisesi osaksi koko organisaation tavoitteiden toteutumista. Olet yhteistyötaitoinen ja esiintymiskykyinen alasi ammattilainen ja kanssasi on mukava tehdä töitä!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi arvostamme hyvää englannin kielen taitoa. Toivomme, että sinulla joko jo on Certified Internal Auditor (CIA) -tutkinto tai että sinulla on valmiudet sellaisen hankkimiseen.

Virka on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Ennen viran vastaanottamista valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan.

Kaupungilla johdon tehtävissä sovelletaan kokonaispalkkajärjestelmää, joka perustuu Korn Ferry Hay -tehtävän vaativuusarviointimenetelmään. Palkka määräytyy tehtävän vaativuuden ja kokemuksen mukaan, joka on edellytyksenä tehtävässä menestymiselle.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 12.3. klo 16. Jätä hakemuksesi alla olevan Hae paikkaa -linkin kautta. Tarvittaessa hakemuksen voi toimittaa paperisena osoitteeseen Helsingin kaupungin kirjaamo, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (Käyntiosoite: Pohjoisesplanadi 11-13.). Merkitse hakemukseen tehtävän työavain. Hakemukset ovat julkisia.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa kansliapäällikkö Sami Sarvilinna, puh. 040-3342111, ti 2.3. klo 16 - 16:45, ke 3.3. klo 17 - 17:45 ja pe 5.3. klo 9 - 9:45.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot