(Poistunut julkaisusta)

Sisäisen tarkastuksen päällikkö
Finnvera Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019

Finnvera Oyj on valtion omistama erityisrahoitusyhtiö ja Suomen virallinen vientitakuulaitos.

Tavoitteenamme on, että asiakkaamme luovat ja saavuttavat rahoituksemme avulla liiketoimintaa ja vientiä, joka ei olisi ollut muuten mahdollista. Visiomme on: Asiakkaidemme menestys vahvistaa Suomen taloutta. Tämän saavuttamiseksi kehittämme jatkuvasti asiakaspalveluamme, henkilöstömme osaamista ja kumppaniverkostoamme sekä digitalisoimme toimintaamme. Taloudellinen perustamme on itsekannattavuuden saavuttaminen riskejä huolellisesti arvioiden ja halliten.
 

Haemme sisäisen tarkastuksen päällikköä.


Finnveran sisäinen tarkastus on ammatillisen viitekehyksen (IPPF) mukaista itsenäistä ja objektiivista arviointia ja varmistusta sekä konsultointia.

Sisäisen tarkastuksen päällikkönä autat yhtiötämme tavoitteiden saavuttamisessa arvioimalla systemaattisesti hallinnon, riskienhallinnan ja valvonnan riittävyyttä ja toimivuutta. Roolissasi tärkeää on keskeisten riskien tunnistaminen ja niiden hallinnan sekä valvonnan riittävyyden arvioiminen, compliance-vaatimusten noudattamisen varmistaminen, operatiivisen toiminnan ja raportoinnin sekä varojen turvaamisen arviointi.

Tehtävässäsi raportoit hallinnollisesti toimitusjohtajalle ja sisällöllisesti suoraan Finnveran hallitukselle ja sen tarkastusvaliokunnalle.

Tehtäväsi sisällön ja tarkastusvastuualueet tarkennamme vahvuuksiesi ja kokemuksesi perusteella. Arvostamme jos sinulla on kokemusta rahoitus- tai vakuutusalalta sekä toimialaan liittyvästä Finanssivalvonnasta, IFRS-säädöksistä ja johdannaisten riskienhallinnasta.  Myös IT-järjestelmien tarkastuskokemus on yksi tärkeistä osaamisalueista.

Odotamme, että hahmotat asioita kokonaisvaltaisesti ja työskentelet ratkaisuhakuisesti. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä kyky viestiä rakentavasti ja vakuuttavasti. Edellytämme sinulta vankkaa kokemusta sisäisen tarkastuksen tehtävistä ja arvostamme ylempää korkeakoulututkintoa. Jos sinulla on CIA- tai CISA-tutkinto, luemme sen eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia sisäisen tarkastuksen työtehtäviä ja mahdollisuuden osaamisen kehittämiseen yhteiskunnallisesti vaikuttavassa ISO 9001 -sertifioidussa yrityksessä. Ammattimaisessa työyhteisössämme on korkea henkilöstötyytyväisyys. Joustavat työaikajärjestelyt etätyömahdollisuuksin tukevat työhyvinvointiamme, ja viihtyisä toimitilamme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa.

Odotamme hakemustasi viimeistään 12.1.2020. Rekrytoinnissa meitä avustaa MPS Career Oy. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si osoitteessa https://mps.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3026

Lisätietoja tehtävästä antaa tiistaina 7.1. klo 14.30-16 ja torstaina 9.1. klo 15-16 toimitusjohtaja Pauli Heikkilä, p. 029 460 2400

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastamme luottotiedot ja yritysyhteydet. Lisäksi teetämme Suojelupoliisin perusmuotoisen turvallisuusselvityksen. Työhöntuloterveystarkastus sisältää huumausainetestin.