(Poistunut julkaisusta)

SISÄISEN TARKASTUKSEN JOHTAJA
Business Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

SUOMI TARVITSEE MAAILMANLUOKAN INNOVAATIOITA. TÄHÄN ME PUOLESTAMME TARVITSEMME SINUA.

Sisäinen tarkastus vastaa muista toiminnoista riippumattomana yksikkönä innovaatiorahoituskeskus Business Finlandin ja Business Finland osakeyhtiön sisäisestä tarkastuksesta globaalisti. Sisäisen tarkastuksen johtaja toimii Business Finlandin johdon välineenä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan riittävyyden ja tarkoituksenmukaisuuden arvioimiseksi sekä sen toimivuuden edistämiseksi. Sisäisen tarkastuksen tuottamista asiantuntijapalveluista keskeisiä ovat arviot prosessien, toimintojen tai järjestelmien toimintavarmuudesta sekä kehittämisehdotukset näiden parantamiseksi. 

TEHTÄVÄNÄSI ON

Vastaat sisäisen tarkastuksen toiminnan suunnittelusta sekä toiminnon yleisestä kehittämisestä. Tavoitteenasi on omalta osaltasi mahdollistaa Business Finlandin toiminnan kehitys, toiminta ja tavoitteet hallituilla riskeillä. Raportoit tehtävässäsi pääjohtajalle. Keskeisimmät tehtäväsi ovat:

  • Laatia Business Finlandin tarkastussuunnitelma ja organisoida sen toteutus yhteistyössä pääjohtajan, johtokunnan ja palvelualueiden kanssa
  • Vastata Business Finlandin riskienhallinnan säännöllisestä arvioinnista
  • Vastata Business Finlandin eettisten linjausten ajantasaisuudesta
  • Huolehtia yhteydenpidosta keskeisiin tarkastusalan sidosryhmiin
  • Raportoida arvioinnin Business Finlandin sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan tilasta johtokunnalle / tarkastusvaliokunnalle
  • Toimia tarkastusvaliokunnan sihteerinä
  • Vastaat Business Finlandin palautekanavan toiminnasta (”whistleblower”)
  • Tarkastus- ja konsultointitehtävät tarkastusvastuualueilla, jotka tarkennetaan tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. 

MITÄ ODOTAMME SINULTA
Olet ylpeä työstäsi asiantuntijaorganisaatiossa, työtovereistasi ja työnantajastasi. Olet oman itsesi johtaja, joka sparraa, kuuntelee, arvostaa muita. Teet työsi sisulla. Ongelmat ovat sinulle mahdollisuuksia, haasteet elämäsi suola. Olet työskentelyotteeltasi tarkka ja perusteellinen. Sinulla on taito viedä suunnitellut asiat toteutukseen.
Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi rohkeasti. Verkostoituminen merkitsee sinulle jatkuvaa kehittymistä ja uusia, tuoreita näkökulmia. Uskot yhteistyöhön ja arvostat ihmisiä. Osaat kiittää ja antaa palautetta rakentavasti. Toimit hyvässä yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työsi tavoitteiden saavuttamiseksi. 
Sinulla on laajaa ja monipuolista kokemusta sisäisestä tarkastuksesta. Sinulla on kokemusta sisäisestä valvonnasta ja sen organisoinnista sekä riskienhallinnasta yleisesti. Olet hyödyntänyt data-analytiikkaa tarkastuksissa ja sinulla on aktiivinen ote prosessien suunnittelussa ja kehittämisessä. Arvostamme kokemusta kansainvälisistä organisaatioista. Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme sisäisen tarkastuksen ammattitutkintoa (CIA). Edellytämme toisen kotimaisen kielen hyvää ja toisen tyydyttävää taitoa. Käytät sujuvasti englantia työssäsi.

MITÄ TARJOAMME SINULLE
Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Toiminnassamme kohtaavat elinkeinoelämän ja tutkimuksen edelläkävijyys sekä vastuullinen poliittinen päätöksenteko. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle.
Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

LISÄTIEDOT
Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja sijoittuu Business Finland organisaatiossa Innovaatiorahoituskeskukseen Director General’s Officeen. Työskentelypaikka on Ruoholahdessa, Helsingissä. Tehtävä sijoittuu palkkausjärjestelmässämme vaativuustasolle 21. Tehtävän koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen osoitteessa www.valtiolle.fi, ID 32-620-2018 viimeistään 18.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Marianne Asikainen
Puh. +358 50 597 9470
Puhelinajat: torstai 11.10. klo 15-16 ja perjantai 12.10. klo 9-11