(Poistunut julkaisusta)

Sisäisen logistiikan päällikkö
Adapteo Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haemme nyt

SISÄISEN LOGISTIIKAN PÄÄLLIKKÖÄ Ylöjärvelle

Vastaat varaston toiminnoista ja niiden häiriöttömästä kulusta. Suunnittelet tiimissäsi työskentelevien henkilöiden työn ja vastaat työnohjauksesta. Logistiikkapäällikön vetämän varastotiimin vastuulla ovat optimaalinen tavaran vastaanotto, keräily ja poiminta, lähetystoiminnot, pakkaaminen sekä inventointi. Lisäksi vastuihisi kuuluu varastosaldojen oikeellisuus, varastotilan hallinta sekä mahdolliset tarvikehankinnat. Työpäiväsi koostuu työskentelystä varastotoimintojen optimoinnin parissa, raportointi- ja kehitystyöstä sekä yhteydenpidosta toimittajiin ja yrityksen sisäisiin asiakkaisiin. Raportoit kalustopäällikölle.

Menestyt tehtävässä kun sinulla on kokemusta tavaran vastaanotosta, inventoinnista, keräily- ja lähetystoiminnoista sekä osto- ja vuokraustoiminnoista. Ymmärrät varastotoimintojen optimointia sekä varastointikustannusten ja varaston arvon seurantaa. Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja olet tottunut vetämään tiimiä.

Persoonaasi luonnehtii systemaattinen työskentelytapa, aktiivisuus, oma-aloitteellisuus, yhteistyökyky ja jämäkkyys. Olet järjestelmällinen ja sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot. Sinulla on kyky itsenäiseen päätöksentekoon ja analyyttiseen ajatteluun.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän ja nimekkäät markkinajohtajan tuotteet sekä vahvan organisaation tuen. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkausmallin ja edut.   

Adapteon erottaa muista alan yrityksistä sen vahva sitoutuminen ja vastuullisuus. Jatkuva tuotekehitys ja uuden teknologian mahdollisuudet sekä lähellä asiakasta oleva palveleva organisaatio ovat perustana yrityksen kehitykselle. Jos kiinnostuit tehtävästä, toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista 7.10.2019.

Tehtäviin liittyviin kysymyksiin vastaa Target Headhunting Oy:ssä Senior Headhunter Jarmo Kauppinen 0400-254 836. Lähetä hakemus ja CV palkkatoivomuksen kera Targetheadhunting Oy:n nettisivuilla www.targetheadhunting.fi Tule vaikuttamaan tulevaisuuteesi.