(Poistunut julkaisusta)

Sisäinen tarkastaja
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu reilu 20 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkikeskus osk.

 

Haemme POP Pankkikeskukseen

SISÄISTÄ TARKASTAJAA

vakituiseen tehtävään osaksi POP Pankkikeskuksen tarkastustiimiä. Tehtävässä sinulla tulee olemaan itsenäinen rooli yksittäisten tarkastusten toteutuksessa, raporttien laadinnassa ja tarkastusten seurannassa. Merkittävän osan tehtävästä muodostaa analytiikan ja automaattisten kontrollien kehittäminen ja soveltaminen osaksi tarkastustoimintaa. Osallistut sisäisen tarkastuksen vuosisuunnitelman laatimiseen, tarkastusprosessien ja pankkitarkastustoiminnan kehittämiseen sääntelyn lisääntyessä. Tehtävääsi kuuluvat myös yhteistyöprojektit muiden valvonnan osa-alueiden kuten compliance- ja riskienvalvontatoimintojen kanssa sisäisen valvonnan asiantuntijana. 

 

Odotamme Sinulta

vähintään viiden vuoden kokemusta sisäisen tarkastuksen tehtävistä mielellään data-analytiikkaa / tarkastustyökaluja hyödyntäen pankkitoiminnassa ja tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Kykenet itsenäiseen, analyyttiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn ja teet sujuvasti yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Olet innokas oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi. Tartut tehtäviin oma-aloitteisesti sekä ohjaat ja johdat tarkastusprosessia jämäkästi. Sinulla on ammattitutkinnot, CISA, CIA, suoritettuna tai valmius niiden suorittamiseen. Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä tietojärjestelmistä ja tietokannoista. Työskentelykieli on pääsääntöisesti suomi. Hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito ovat edellytyksiä selkeälle ja ytimekkäälle raportoinnille.

 

Tarjoamme sinulle

  • monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä
  • mahdollisuuden kehittyä sisäisen tarkastuksen ja sisäisen valvonnan ammattilaisena
  • dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
  • modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
  • tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 3.8.2020. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarkastusjohtaja Jari Korpela (puh. 040 588 1041 tai jari.korpela@poppankki.fi).