(Poistunut julkaisusta)

Sisäinen tarkastaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haluamme sinut mukaan kehittämään Suomen vetovoimaisinta sisäistä tarkastusta ja koko OP Ryhmän toimintaa. Haemme sisäistä tarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin, Vallilaan. 

 

SISÄINEN TARKASTAJA, IT-auditointitehtävät

 

Sisäisen tarkastuksen tehtävänä on ylimmän johdon tukena arvioida OP Ryhmän liiketoiminta-, riskienhallinta- ja tukiprosessien laatua ja tehokkuutta. OP:n uudistuessa haluamme uudistaa ja edelleen kehittää tarkastusmenetelmiämme tehokkaammiksi ja toimintaamme ketterämmäksi ja osaavammaksi. Strategisena tavoitteenamme on olla sidosryhmillemme rohkea, riippumaton ja innovatiivinen kumppani, jolla on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus.

 

Tehtävässä tulet toteuttamaan erityisesti IT-järjestelmiin, -prosesseihin, -hankkeisiin ja niiden johtamiseen ja hallinnointiin liittyviä sisäisiä tarkastuksia.

 

Mitä toivomme sinulta

 

Etsimme osaajaa, jolla on vahva asiantuntijuus ICT-alalta esimerkiksi arkkitehtuurin, palvelutuotannon, kehittämisen tai tietoturvan saralta. Menestyäksesi tarkastajana hyödyt myös data-analytiikkaosaamisesta. Edellytämme tehtävään soveltuvaa teknistä korkeakoulututkintoa ja odotamme valmiutta sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon suorittamiseen (CIA/CISA). ICT-alan ammattitutkinnot ja sertifioinnit katsotaan myös eduksi.

 

Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja keskustelet luontevasti niin asiantuntijoiden kuin ylimmän johdon kanssa. Kommunikoit vakuuttavasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti. Tiedät olevasi taitava hallitsemaan ajankäyttöäsi itsenäisessä työssä ja sinulla on rohkeutta ja taitoa tuoda esiin kehityskohteita rakentavalla tavalla.

 

Mitä saat meiltä

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Suomen johtavan finanssiryhmän tietojärjestelmäympäristön ja tietoturvan kehittämiseen sekä niitä turvaaviin kontrolleihin. Pääset itse vaikuttamaan tarkastuskohteiden riskiperusteiseen valintaan ja saat suunnitella itsenäisesti tarkastuksen toteuttamistavan ja aikataulun sovitun toimintasuunnitelman puitteissa. Saat kiinnostukseesi ja osaamiseesi pohjautuvan oman vastuualueen tietojärjestelmätarkastuksen ja/tai tietoturvan parissa ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää erityisosaamistasi vahvalla tuellamme.

 

Pääset mukaan tiimiin, jossa erilaisilla taustoilla olevien ihmisten osaamista ja vahvuuksia hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 23.2. mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseesi CV:si, palkkatoiveesi sekä kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana. Lisästietoja tehtävästä antaa Ville Tossavainen perjantaina 7.2. klo 13-14 ja perjantaina 14.2. klo 13-14. Tavoitat Villen puhelimitse 040 778 1111. 

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito- ja vakuutuspalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme