(Poistunut julkaisusta)

Sisäinen tarkastaja
Suomen Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Suomen Pankin sisäinen tarkastus vastaa muista toiminnoista riippumattomana yksikkönä Suomen Pankin ja Finanssivalvonnan sisäisestä tarkastuksesta. Yksikkö on yksi johdon välineistä sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan riittävyyden ja tarkoituksenmukaisuuden arvioimiseksi ja toimivuuden edistämiseksi. Sisäisen tarkastuksen tuottamista asiantuntijapalveluista keskeisiä ovat arviot prosessien, toimintojen tai järjestelmien toimintavarmuudesta sekä kehittämisehdotukset tämän parantamiseksi. Yksikkö osallistuu EKPJ:n sisäisen tarkastuksen komitean (Internal Auditors Committee) ja sen työryhmien toimintaan. Merkittävä osa tarkastuksista toteutetaan EKPJ:n sisäisten tarkastusten yhteishankkeina.

Haemme

SISÄISTÄ TARKASTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat tarkastus- ja konsultointitehtävät tarkastusvastuualueilla, jotka tarkennetaan tehtävään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella. Vastaat itsenäisesti tarkastusten riskiperusteisesta suunnittelusta ja huolehdit tarkastusten toteuttamisesta, raportoinnista sekä oman vastuualueesi jatkuvasta seurannasta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työympäristön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuudet soveltaa ja kehittää osaamistasi.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • kokemusta sisäisen tarkastajan tehtävistä ja kehityshakuista asennetta
  • aktiivista, vastuullista ja suunnitelmallista työskentelyotetta ja organisointikykyä
  • kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja erottaa olennainen tietotulvan joukosta sekä löytää luovia ratkaisuja erilaisiin ongelmatilanteisiin
  • yhteistyövalmiuden ja itsenäisen ajattelun tasapainoista yhdistelmää
  • hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • suomen ja englannin kielen sujuvaa kirjallista ja suullista taitoa.

Virkasuhde on vakinainen. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vt. tarkastuspäällikkö Helena Rantanen p. 09 183 2342, helena.rantanen(at)bof.fi.

Lue yksikön esittely Suomen Pankin verkkopalvelusta.

Suomen Pankki on Suomen kansallinen rahaviranomainen ja eurojärjestelmän jäsen. Pankki rakentaa taloudellista vakautta. Vakaa hintataso, turvalliset maksujärjestelmät ja luotettava rahoitusjärjestelmä edistävät kestävää talouskasvua, työllisyyttä ja suomalaisten hyvinvointia. Keskuspankki on arvostettu työnantaja, joka panostaa henkilöstönsä työhyvinvointiin ja tarjoaa haasteita sekä mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen. Suomen Pankissa työskentelee noin 370 eri alojen asiantuntijaa. Päätoimipisteemme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.