(Poistunut julkaisusta)

Sisäinen tarkastaja
Satakunnan Osuuskauppa, Tukitoiminnot

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Satakunnan Osuuskauppaan haetaan sisäistä tarkastajaa

Haemme sisäistä tarkastajaa kehittämään Satakunnan Osuuskaupan sisäistä tarkastusta ja riskienhallintaa. Sisäisen tarkastajan keskeisenä vastuuna on toiminnan valvonta, suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi sisäisen tarkastajan vastuulla on arvioida onnistumisia, antaa suosituksia, edistää parhaita käytäntöjä ja varmistaa riittävä sisäinen valvonta.

Tärkeimpinä sidosryhminä tehtävässä ovat sisäiset kumppanit omassa organisaatiossa, tilintarkastajat sekä viranomaiset. Sisäinen tarkastaja raportoi työstään osuuskaupan hallitukselle ja johdolle. Esimiehenä on toimitusjohtaja.

Etsimme kehityshakuista sisäistä tarkastajaa, jolla on kokemusta sisäisen tarkastuksen ja riskienhallinnan prosessien menestyksekkäästä hoitamisesta. Myös kokemus rahahuoltoon, maksuliikenteeseen ja maksamisen ratkaisuihin sekä kokemus väärinkäytösten ja toimintapoikkeamien hoitamisesta luetaan eduksi.

Huolehdimme työssä onnistumisestasi tarjoamalla käyttöösi S-ryhmän yhteiset työkalut ja prosessit, laajan vertaisverkoston ja SOK Sisäisen tarkastuksen tuen, joiden avulla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittää ja ylläpitää omaa erikoisosaamistasi.

Arvostamme sisäisen tarkastuksen osaamista, oma-aloitteisuutta ja liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvien vuorovaikutus- ja viestintätaitojen lisäksi ratkaisukeskeisyyttä, loogisuutta sekä ehdotonta luotettavuutta. Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. tradenomi tai KTM. Toimit Porissa ja Satakunnan Osuuskaupan toimialueella. Tehtävän hoitaminen edellyttää auton käyttöä.

Tarjoamme valitulle näköalapaikan Satakunnan suurimman yksityisen työnantajan avainroolissa. Lisäksi tarjoamme valitulle Satakunnan Osuuskaupan ja S-ryhmän erinomaiset henkilöstöedut.

Satakunnan Osuuskauppa on paikallinen yritys, jonka omistavat satakuntalaiset ihmiset. Toimimme market- ja tavaratalokaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa, liikennemyymälä- ja polttonestekaupassa sekä auto- ja autotarvikekaupassa. Satakunnan Osuuskauppa kuuluu valtakunnalliseen S-ryhmään. S-ryhmän tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluita asiakasomistajilleen. Tämän lisäksi S-ryhmä on Suomen suurimpia yksityisiä työnantajia. Satakunnan Osuuskauppa on vuodesta 2020 alkaen savuton työnantaja.

Hakuaika tehtävään päättyy 17.11.2019.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Harri Tuomi, p. 044 725 1551 tai harri.tuomi@sok.fi sekä talousjohtaja Ari Pakaslahti, p. 044 541 9999 tai ari.pakaslahti@sok.fi viikolla 45.