(Poistunut julkaisusta)

Sisäinen tarkastaja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi? Onko vakuutus- ja finanssiala lähellä sydäntäsi?

Etsimme nyt elämänturvaajien joukkoomme tietojärjestelmien, tietohallinnon ja tietoturvan tarkastamiseen erikoistunutta sisäistä tarkastajaa vahvistamaan sisäisen tarkastuksen tiimiämme!

Tehtävässäsi meillä pääset toteuttamaan alan viimeisimpiä kehityssuuntauksia käytännössä.Tehtävässä pääset suunnittelemaan, toteuttamaan ja raportoimaan tarkastuksia itsenäisesti, kuitenkin muun tiimin tukemana. Lisäksi tehtävässä osallistut sisäisen tarkastuksen toiminnon kehittämiseen sekä toiminnan suunnitteluun.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta vastaavista työtehtävistä 3-5 vuoden ajalta
  • Itsenäistä ja proaktiivista työskentelyotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa toimimiseen
  • Tehtävän kannalta olennaista (CISA-, CISSP-, CISM-) sertifiointia tai aikomusta sertifioinnin suorittamiseen
  • Ratkaisukeskeistä työskentelyotetta ja paineensietokykyä

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa sisäisen tarkastuksen johtaja Mauri Mikola, puh. 0400 794979 (pe 11.10. klo 9-11 tai ma 14.10. klo 14-16)
/ mauri.mikola@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 20.10.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!