(Poistunut julkaisusta)

Sisäinen tarkastaja
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Tahdomme sisäisen tarkastajan tukemaan Säästöpankkiryhmää toimintansa kehittämisessä

Tehtävässä osallistut organisaation sisäisen tarkastuksen toimintasuunnitelman laatimiseen, lisäksi sinulla on itsenäinen rooli yksittäisten tarkastusprojektien toteutuksessa ja tulosten raportoinnissa. Tehtävään kuuluu osallistuminen sisäisen tarkastuksen toiminnon kehittämiseen. Sisäinen tarkastaja tukee Säästöpankkiryhmään kuuluvien yhtiöiden hallituksia, toimivaa johtoa ja muuta organisaatiota Säästöpankkiryhmän tavoitteiden saavuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Sisäinen tarkastus on Säästöpankkiryhmässä yhtiöryhmätasoinen toiminto, joka toimii toiminnallisesti ryhmän keskusyhteisössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää, että sinulla on aikaisempaa kokemusta sisäisestä tarkastuksesta ja raportoinnista sekä useamman vuoden kokemus finanssialalta. Olet vakuuttava esiintyjä ja sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet suorittanut korkeakoulututkinnon (esim. KTM tai OTK) ja olet kielitaitoinen (ruotsi, englanti). Katsomme eduksi sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon suorittamista tai valmiutta sen suorittamiseen.

Tehtävässä onnistuminen tarvitsee tuekseen vahvaa tahtoa ja halua menestyä. Etsimme järjestelmällistä henkilöä, sinulta pitää löytyä analyyttistä ajattelutapaa ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Tehtäväroolisi on itsenäinen, joten sinulta löytyy rohkeutta vastaanottaa valtaa ja vastuuta. Roolisi on tärkeä – toimintasi kautta pystymme tuottamaan koko Säästöpankkiryhmälle lisäarvoa ja parantamaan toimintaamme. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi ja menestyksesi tukena. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin osaamista, rohkeutta ja asennetta arvostava kulttuurimme. Sähköinen työpöytäsi sijaitsee Vallilassa, mutta sinulla on hyvät valmiudet liikkua Säästöpankkiryhmän kaikissa pankeissa ympäri Suomea. Työn sisältö ja työkalumme mahdollistavat myös ajoittaisen etätyön tekemisen. 

Hae meille täyttämällä hakulomake 8.9.2019 mennessä. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa sisäisen tarkastuksen johtaja Tuomas Angervo 30.8. ja 3.9. klo 9-11 numerosta 040 485 1445.

Lue lisää Säästöpankista työpaikkana: saastopankki.fi/rekry

Säästöpankkiryhmän tehtävänä on edistää säästäväisyyttä ja asiakkaidemme taloudellista hyvinvointia lähellä asiakasta. Tahdomme olla osaavin ja luotetuin talouden kumppani, ja tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeista teoistamme suomalaisten taloudellisen hyvinvoinnin puolesta. Ytimessämme on säästöpankkikokemus, joka yhdistää digitaalisen ja henkilökohtaisen asiakaspalvelun Suomen parhaaksi asiakaskokemukseksi.