SISÄINEN TARKASTAJA IT-AUDITOINTITEHTÄVIIN
OP Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta. OP Ryhmän hallitun muutoksen tukemiseen haemme sisäisiä tarkastajia.

SISÄINEN TARKASTAJA IT-AUDITOINTITEHTÄVIIN

Sisäisen tarkastuksen tehtävänä on ylimmän johdon tukena arvioida OP Ryhmän liiketoiminta-, riskienhallinta- ja tukiprosessien laatua ja tehokkuutta. OP:n uudistuessa haluamme uudistaa ja edelleen kehittää tarkastusmenetelmiämme tehokkaammiksi ja toimintaamme ketterämmäksi ja osaavammaksi. Strategisena tavoitteenamme on olla sidosryhmillemme rohkea, riippumaton ja innovatiivinen kumppani, jolla on erinomainen työntekijä- ja asiakaskokemus.

Vahvistamme organisaatiotamme ja haluamme sinut mukaan kehittämään Suomen vetovoimaisinta sisäistä tarkastusta ja koko OP Ryhmän toimintaa. 

Mitä toivomme sinulta

Tehtävässä tulet toteuttamaan erityisesti IT-järjestelmiin, -prosesseihin, -hankkeisiin ja niiden johtamiseen ja hallinnointiin liittyviä sisäisiä tarkastuksia. Etsimme tekijää, jolla on vahva asiantuntijuus ICT-alalta esimerkiksi arkkitehtuurin, palvelutuotannon, kehittämisen tai tietoturvan saralta. Menestyäksesi tarkastajana hyödyt myös mm. data-analytiikkaosaamisesta.

Sinulla on kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia ja keskustelet luontevasti niin asiantuntijoiden kuin ylimmän johdon kanssa. Kommunikoit vakuuttavasti sekä suullisesti että kirjallisesti. Toimintatavoiltasi olet oma-aloitteinen ja haluat kehittää itseäsi jatkuvasti. Tiedät olevasi taitava hallitsemaan ajankäyttöäsi itsenäisessä työssä ja sinulla on rohkeutta ja taitoa tuoda esiin kehityskohteita rakentavalla tavalla.

Tehtävässä menestyminen ei välttämättä vaadi sinulta aiempaa kokemusta tietojärjestelmätarkastuksesta tai sisäisestä tarkastuksesta, mutta haluat kehittyä tarkastamisen ammattilaiseksi. Edellytämme tehtävään sopivaa teknistä korkeakoulututkintoa ja valmiutta sisäisen tarkastuksen ammattitutkinnon suorittamiseen (CIA / CISA). Arvostamme myös ICT -alan ammattitutkintoja ja sertifiointeja.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Suomen johtavan finanssiryhmän tietojärjestelmäympäristön ja tietoturvan kehittämiseen sekä niitä turvaaviin kontrolleihin. Pääset itse vaikuttamaan tarkastuskohteiden riskiperusteiseen valintaan ja saat suunnitella itsenäisesti tarkastuksen toteuttamistavan ja aikataulun sovitun toimintasuunnitelman puitteissa. Saat kiinnostukseesi ja osaamiseesi pohjautuvan oman vastuualueen tietojärjestelmätarkastuksen ja/tai tietoturvan parissa ja sinulla on erinomaiset mahdollisuudet ylläpitää ja kehittää erityisosaamistasi vahvalla tuellamme.  

Pääset mukaan tiimiin, jossa erilaisilla taustoilla olevien ihmisten osaamista ja vahvuuksia hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tule mukaan kehittämään Suomen vetovoimaisinta Sisäistä tarkastusta!

Tästä eteenpäin

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Tossavainen, jonka tavoitat numerosta 040 778 1111 parhaiten 12.4. klo 13-14 tai 15.4. klo 13-14. Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse ville.tossavainen@op.fi. Lähetäthän hakemuksesi 24.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta liittämällä hakuun CV:si ja kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Mainitsethan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. 

Työpisteesi sijaitsee Vallilan toimipisteessämme Helsingissä. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255524
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki