(Poistunut julkaisusta)

Sisäinen kouluttaja/assistentti
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Haemme nyt joukkoomme nopeasti oppivaa, idearikasta

Sisäistä kouluttajaa/assistenttia,

jolla on erinomaiset digivalmiudet.

Jatkuva uudistuminen, elämänturvayhtiöksi muuttuminen ja tiukentuvat viranomaisvaatimukset vaativat henkilöstöltämme sekä vahvaa järjestelmäosaamista että myönteistä asennetta jatkuvaan kehittymiseen.

Etsimme nyt kouluttajaa/assistenttia, joka huolehtii työntekijöiden perehdyttämisestä uusiin tietojärjestelmiin, tuotteisiin ja toimintamalleihin. Tehtäväsi on myös tukea alueyhtiön viestinnän kehittämistä ja valmentaa myynnin ja asiakaspalvelun henkilökuntaa uusien toimintatapojen käyttöönotossa yhdessä esimiesten kanssa.

Odotamme aktiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta, joustavaa suhtautumista muuttuvaan työnkuvaan ja kehitysmyönteisyyttä, hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja sekä tilannetajua. Opit nopeasti uusien järjestelmien käytön ja osaat innostaa muita oppimaan. Työ edellyttää liikkumista alueyhtiön alueella ja oman auton käyttöä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työyhteisössä, hyvät henkilöstöedut sekä mahdollisuuden olla mukana rakentamassa kotimaisen finanssialan tulevaisuutta. Omasta alueyhtiöstäsi ja LähiTapiolan yhtiöryhmästä saat itse tukea ja valmennusta tehtävässäsi.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäpäällikkö Hanna Plosila, p. 040 591 7746, hanna.plosila@lahitapiola.fi.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.

Lähetäthän hakemuksesi tällä hakulomakkeella 18.09.2018 mennessä