(Poistunut julkaisusta)

Sisäilmatutkija, Dimen Oy
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.12.2019

Dimen Group on rakennusten sisäilmatutkimuksiin ja -konsultointiin erikoistunut yrityskokonaisuus, jonka toimialueena on erityisesti palvelu- ja toimitilakiinteistöt.

Nyt etsimme Tampereelle

Sisäilmatutkijaa

Työsi koostuu kiinteistöissä tehtävistä kosteus- ja sisäilmateknisistä tutkimuksista ja niiden raportoinneista sekä niihin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Toimit luontevasti asiakkaiden parissa ja viihdyt asiantuntijan roolissa. Aiempi kokemus kosteus- ja sisäilmateknisistä tutkimuksista, tai muusta sisäilmaan liittyvästä työstä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta teknistä (insinööri tai DI) koulutusta (esim. rakenne- tai talotekniikka). Voit olla myös vastavalmistunut, jos sinulla on esimerkiksi harjoittelujaksolla kertynyt kokemusta alaan liittyvistä tehtävistä. Ilmaiset itseäsi hyvin suomenkielellä sekä suullisesti että kirjallisesti.

Organisaatiomme on pieni ja ketterä. Meillä pääset mukaan rautaisten ammattilaisten tiimiin ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kouluttautua alan lisäkoulutuksissa.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, niin lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoiveineen viimeistään 6.2 mennessä osoitteessa https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätiedot tehtävästä Adecco, Teemu Vuorinen, 0400 610041