(Poistunut julkaisusta)

Sisäilmasto-asiantuntija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Onko hyvä työyhteisö sinulle tärkeä asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä. Panostamme työhyvinvointiisi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuksia kehittyä ja kokeilla.

Haemme kiinteistöpalveluihin sisäilma-asiantuntijaa, joka hoitaa myös rakennuttamistehtäviä. Ensisijainen työpisteesi on Helsingissä. Kelan toimitilat sijaitsevat ympäri Suomea, joten työ edellyttää jonkun verran matkustamista. Matkapäivät voit kuitenkin järjestellä joustavasti oman kalenterisi mukaan.

Tehtävänäsi on varmistaa, että sisäilmasto-ongelmat tulevat asianmukaisesti selvitettyä ja korjattua. Kohteesta riippuen toimit joko korjaustoimien vetäjänä tai valvot, että sovitut korjaustoimenpiteet tehdään suositusten mukaisesti. Kehität sisäilmastoprosessiamme asiakaslähtöiseksi ja tuet sekä tilojen käyttäjiä että muita hankkeen toimijoita sisäilmastokysymyksissä. Toimit tiiviissä yhteistyössä toimitilojen käyttäjien, Kelan yhteistyökumppaneiden, kiinteistöpalveluryhmän muiden asiantuntijoiden sekä palveluntuottajien kanssa.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos tunnistat itsesi näistä:

-    Sinulla on soveltuva tekninen korkeakoulututkinto esim. rakennus- tai lvi-tekniikasta. 
-    Sinulla on vahvaa kokemusta sisäilmakorjauskohteiden ja muiden teknisten hankkeiden rakennuttamisesta. 
-    Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja pystyt hoitamaan useita yhtäaikaisia kohteita.

Arvostamme erinomaisia sosiaalisia taitojasi, oma-aloitteisuuttasi sekä yhteistyökykyäsi. Rakennusterveysasiantuntijan koulutus (RTA) luetaan eduksi.

Me tarjoamme sinulle

-    monipuolisen työn, jossa pääset hyödyntämään ammattitaitoasi itsenäisesti ja vaikuttamaan työhösi 
-    motivoituneiden ammattilaisten työyhteisön tuen
-    kattavan työterveyshuollon ja hammashoidon
-    lounasedun 
-    tukea liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin 
-    joustoa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Kela voi teettää tehtävään valitusta henkilöstä turvallisuusselvityksen.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 22.9.2020. Liitä hakemukseen ansioluettelo ja hakukirje. Kerro hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tilapäällikkö Anne Rantamäki, puh. 0400 249 187 ja tilapäällikkö Sami Hämäläinen, puh. 040 837 8139.