Sisäilmakoordinaattori, tutkimukset
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat
Tilakeskus

Asematie 10 A, 01350 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haluatko olla mukana ratkaisemassa julkisten rakennusten sisäilmaongelmia? Oletko sisäilma-asioiden vankka taitaja? Hallitsetko rakennuksiin liittyvät kosteustekniset ja rakennusfysikaaliset asiat? Jos huomaat nyökytteleväsi, niin loistavaa – me haluamme sinut Vantaalle!

Olemme päättäneet vahvistaa sisäilma-asioiden hallintaa perustamalla uuden asiantuntijatehtävän, sisäilmakoordinaattorin vakanssin tilakeskukseen. Sisäilmahankkeiden kokonaisvaltainen hoitaminen edellyttää toimenpiteitä ongelmien selvitysvaiheesta korjauksiin ja jälkiseurantaan. Sisäilma-asiat strategisena teemana vaatii uusia asiantuntijoita myös toiminnan kehittämiseksi ja yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. 

Haemme nyt joukkoomme kokenutta sisäilma-asioiden asiantuntijaa vastaamaan monipuolisista kiinteistöjen sisäilmaan liittyvistä ylläpitotehtävistä sekä sisäilmahankkeiden koordinointitehtävistä. Työssä pääsee tekemään laaja-alaisesti sisäilman asiantuntijatehtäviä itsenäisesti, mutta samalla saa myös työtiimin tuen työhön. Sisäilmakoordinaattori sijoittuu tilahallinnan kiinteistöpalvelujen tiimiin toimien muiden asiantuntijoiden kanssa yhteistyössä monipuolisissa kiinteistöjen ylläpidon tehtävissä.

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • Avoimen työilmapiirin
  • Mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • Vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet

Monialainen työympäristö tarjoaa laajan asiantuntijaverkoston tuen ja kattavan perehdytyksen kunnalliseen toimintaan. Meillä tilakeskuksessa on matala hierarkia, mutta ison kaupungin positiiviset puolet. Vantaan kaupunki osallistuu myös aktiivisesti alan tutkimushankkeisiin, seminaareihin ja yhteistyöprojekteihin. 

Kaupunkiympäristön toimialaan kuuluva Tilakeskus vastaa osana Kiinteistöt- ja tilat palvelualuetta kaupungin kiinteistöomaisuuden hallinnoinnista ja kehittämisestä sekä toimitilaratkaisujen tuottamisesta. Tilakeskuksessa on noin 80 rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaista, joista ensisijaisesti sisäilma-asioiden parissa työskentelee tällä hetkellä kolme asiantuntijaa. Sisäilma-asioiden viestinnästä ja sen kehittämisestä vastaa toimialan oma tiedottaja.

Vantaan kaupungin rakennuskannan tekninen arvo on yli 1,0 miljardia euroa. Kiinteistöjen ylläpidon palveluita tilataan n. 500 kohteeseen. Toiminnan tavoitteena on kiinteistöjen käytettävyyden kehittäminen ja kiinteistövarallisuuden arvon säilyttäminen.

Työpaikka sijaitsee Tikkurilassa erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä, juuri saneeratuissa asematie 10:n toimitiloissa. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto ja kokemus toimialalta

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: B-luokan ajokorttia

Luemme eduksi: 

  • Kyvyn itsenäiseen työskentelyyn ja kokonaisuuksien hallintaan 
  • Hyvän suomen kielen kirjallisen ja suullisen vuorovaikutustaidon 
  • RTA-sertifikaatin 
  • Kokemuksen kosteusteknisistä kuntotutkimuksista ja tutkimusten suunnittelusta 
  • Kokemuksen korjaussuunnittelusta tai korjausrakentamisesta 
  • Kokemuksen sisäilmaongelmien laaja-alaisesta selvittämisestä

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Kiinteistöpalvelupäällikkö
Mattila Jari
040 352 7603
jari.mattila@vantaa.fi
Tavoitettavissa 24.9. klo 13-16, 30.9. klo 13-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot