Sisäilmakoordinaattori, Sisäilmalähetti Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Sisäilmakoordinaattori

 

Sisäilmalähetti Oy on valtakunnallisesti toimiva tamperelainen yritys, joka tuottaa paremman sisäilman asiantuntijapalveluja ensisijaisesti julkisen sektorin asiakkaille auttaen heitä ymmärtämään ja ottamaan haltuun kiinteistöjen sisäilmahaasteita.
Sisäilmalähetin liiketoiminnan laajentumisen seurauksena haemme

 

SISÄILMAKOORDINAATTORIA

 

 

vakituiseen tehtävään Lahti-Kouvola alueelle.

 

Sisäilmakoordinaattorin tehtävä on itsenäinen ja monipuolinen. Pääset toimimaan asiantuntijana tilankäyttäjien väliaikaisissa suojaamisratkaisuissa ja luomaan verkostoja julkisen sektorin päättäjiin. Työskentelet tilaaja-asiakkaiden sekä tilankäyttäjien kanssa.

 

Tehtäviisi kuuluu:

 

• palvelumyynti uusille asiakkaille sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen
• kohdekiinteistöjen kartoittaminen, palvelusopimusten laadinta, laitteiden asentaminen ja ylläpito sekä tilankäyttäjien opastaminen
• suojaamistoimien vaikuttavuuden seuranta sekä yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin palvelun eri vaiheissa

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista ymmärrystä ja sujuvia vuorovaikutustaitoja. Halu pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn luo hyvän pohjan asiakassuhteiden luomiseen sekä projektien loppuun viemiseen. Työ vaatii hyvää ajankäytön hallintaa ja suunnittelua. Ymmärrys sisäilma-asioista katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen, kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen työssäsi menestymiseen. Pääset osaksi yritystä, jolla on pitkä kokemus alalta. Saat käyttöösi työhön räätälöidyt ohjelmistot, työkalut sekä myynnin materiaalit. Toimialueellasi on lisäksi tehty asiakashankinnan osalta pohjatyötä, jonka päälle toimintasi rakentuu. Palkkaus on kilpailukykyinen ja kannustava sisältäen kiinteän peruspalkan ja komissiot.

 

Oletko valmis työskentelemään puhtaamman sisäilman puolesta? Me haluamme kuulla juuri sinusta, joten lähetäthän hakemuksesi 28. 4 mennessä osoitteessa www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/.
Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Adeccon konsulilta Teemu Vuoriselta p. 0400 610041.

 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1258113
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti