(Poistunut julkaisusta)

Sisäilmakoordinaattori, Sisäilmalähetti Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Sisäilmalähetti Oy on valtakunnallisesti toimiva tamperelainen yritys, joka tuottaa paremman sisäilman asiantuntijapalveluja ensisijaisesti julkisen sektorin asiakkaille auttaen heitä ymmärtämään ja ottamaan haltuun kiinteistöjen sisäilmahaasteita.

 

Sisäilmalähetin toiminta laajentuu, minkä vuoksi haemme tiimiimme vakituiseen tehtävään Lahti-Kouvola alueelle

 

Sisäilmakoordinaattoria.

 

Sisäilmakoordinaattorin tehtävä on itsenäinen ja monipuolinen. Pääset toimimaan asiantuntijana tilankäyttäjien väliaikaisissa suojaamisratkaisuissa ja luomaan verkostoja julkisen sektorin päättäjiin. Työskentelet tilaaja-asiakkaiden sekä tilankäyttäjien kanssa.

 

Tehtäviisi kuuluu:

 

• palvelumyynti uusille asiakkaille sekä olemassa olevien asiakassuhteiden kehittäminen
• kohdekiinteistöjen olosuhteisiin tutustuminen, palveluun liittyvien ilmanpuhdistimien ja mittarointilaitteiden sijoittelu ja ylläpito sekä vuorovaikutus tilankäyttäjien kanssa.
• Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin ja sidosryhmiin palvelun eri vaiheissa sekä suojaamistoimien vaikuttavuuden seuranta.

 

Tarjoamme sinulle aktiivisen tiimin tuen, kattavan perehdytyksen sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen työssäsi. Pääset osaksi yritystä, jolla on pitkä kokemus sisäilma-alalta. Saat käyttöösi työhön räätälöidyt ohjelmistot, työkalut sekä myynnin materiaalit. Toimialueellasi on lisäksi tehty asiakashankinnan osalta pohjatyötä, jonka päälle toimintasi rakentuu. Palkkaus on kilpailukykyinen ja kannustava sisältäen merkittävän peruspalkan ja komissiot.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää myynnillistä osaamista ja sujuvia vuorovaikutustaitoja. Asiakassuhteiden luominen ja projektien loppuun vieminen edellyttää kykyä pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen työskentelyyn. Työ vaatii hyvää ajankäytön hallintaa ja suunnittelua. Aiempi kokemus sisäilma-alalta katsotaan eduksi.

 

Toivotammeko juuri sinut pian tervetulleeksi tiimiimme? Lähetäthän hakemuksesi 5.5. mennessä https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat/

 

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Adeccon konsultilta Teemu Vuoriselta p. 0400 610041.