(Poistunut julkaisusta)

Sisäilmakemian asiantuntija
Eurofins Expert Services Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme sisäilmakemiaan erikoistunutta asiantuntijaa Espoon Otaniemeen.

Työnkuvaus

Työtehtävä sisältää rakennusten sisäilman kemiallisen laadun ja rakennuksissa käytettyjen rakennusmateriaalien emissioiden selvittämistä ja niiden kelpoisuuden arviointia.  Työ koostuu pääasiassa rakennusten sisäilmaongelmien selvittämiseen liittyvien projektien suunnittelusta ja läpiviennistä, kenttätöiden johtamisesta, testaustulosten tulkinnasta sekä raportoinnista asiakkaillemme yhdessä rakennus- ja ilmavaihtotekniikan asiantuntijoidemme kanssa. Työssäsi voit hyödyntää oman kemiantekniikan testauslaboratoriomme fasiliteetteja sekä pitkältä ajalta kerättyä sisäilmakemian tietokantaa. Testauslaboratoriossamme tehdään mm. M1-testausta ja useat testausmenetelmämme ovat akkreditoituja (testauslaboratorio T001, FINAS akkreditointi). Työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.

Ketä etsimme?

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa, mielellään kemiasta. Työkokemus vastaavista tehtävistä sekä RTA-koulutus katsotaan eduksi. Työhön liittyy paljon asiakastyötä, joten olet sosiaalinen ja myyntihenkinen.

Hae nyt!

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja työsuhde-edut sekä kasvavan yrityksen uramahdollisuudet. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla viimeistään 25.9.

Lisätietoa sisäilmaselvityksistämme:
https://www.eurofins.fi/expertservices/palvelut/asiantuntijapalvelut/rakennusten-toimivuus/sisaeilmaselvitykset/