Sisäilma- ja kosteustekninen kuntotutkija
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Oletko sisäympäristöpalveluiden ammattilainen vai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä? Haluatko kehittyä alasi huippuosaajaksi rakennusterveyden näköalapaikalla? Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö?

Etsimme asiakkaallemme SISÄILMA- JA KOSTEUSTEKNISTÄ KUNTOTUTKIJAA Tampereelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Asiakkaamme, SIRATE- Group Oy, tarjoaa kokonaisvaltaisia ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. SIRATE tutkii, selvittää ja ratkaisee vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ja viiveettömästi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Yrityksen liikevaihto on vajaa 3 milj. € ja henkilöstöä noin 20. Yrityksen toiminta kattaa koko Suomen.

SIRATE rakennusterveyspalveluihin kuuluvat sisäilma- ja kosteustekniset kuntotutkimukset, riskirakennetarkastelut ja -analyysit, rakennusfysikaaliset selvitykset, ilmanvaihdon kuntotutkimukset, haitta-ainetutkimukset, sisäilmatutkimukset, rakenteiden tiiveys- ja ilmavuototutkimukset sekä asumisterveyteen ja työympäristöön liittyvät arviointi- ja mittauspalvelut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Odotamme hakijalta kosteusvaurion kuntotutkijan, asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan tai rakenteiden kosteudenmittaajaan pätevyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri tai DI) sekä työkokemusta sisäympäristöön liittyvistä työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, kuten myös halua kehittyä ja kehittää toimintaa.

Tarjoamme:
Tarjoamme joustavan paketin urakehityksellesi, kannustavan työilmapiirin, vahvan asiantuntijaverkoston tuen, monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet.

Hakuprosessi:
Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. Ota rohkeasti yhteyttä vaikka asuisit Tampereen alueen ulkopuolella, keskustellaan tilanteestasi tarkemmin ja etsitään ratkaisu asiaan!

Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa, lisätietoja sinulle antaa tarvittaessa WorkPowerin yhteyshenkilö asiakkuuspäällikkö Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121. Tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten tartu toimeen ja lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti osoitteessa www.workpower.fi. Halutessasi voit lähettää hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse WorkPowerin yhteyshenkilöille osoitteeseen lasse.lehtinen@workpower.fi.

Huomioithan, että kyseessä on rekrytointitoimeksianto, joten kaikki yhteydenotot menevät WorkPowerin kautta.

Avainsanat: Pirkanmaa, kuntotutkija, kosteudenhallinta, vakituinen, kokopäivätyö

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400590
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere