(Poistunut julkaisusta)

Sisäilma- ja kosteustekninen kuntotutkija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Oletko sisäympäristöpalveluiden ammattilainen vai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä? Haluatko kehittyä alasi huippuosaajaksi rakennusterveyden näköalapaikalla? Kiinnostaako monipuolinen asiantuntijatyö?

 

Etsimme asiakkaallemme SISÄILMA- JA KOSTEUSTEKNISTÄ KUNTOTUTKIJAA Turkuun. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

Asiakkaamme, SIRATE- Group Oy, tarjoaa kokonaisvaltaisia ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. SIRATE tutkii, selvittää ja ratkaisee vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ja viiveettömästi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Yrityksen liikevaihto on vajaa 3 milj. € ja henkilöstöä noin 20. Yrityksen toiminta kattaa koko Suomen.

 

SIRATE rakennusterveyspalveluihin kuuluvat sisäilma- ja kosteustekniset kuntotutkimukset, riskirakennetarkastelut ja -analyysit, rakennusfysikaaliset selvitykset, ilmanvaihdon kuntotutkimukset, haitta-ainetutkimukset, sisäilmatutkimukset, rakenteiden tiiveys- ja ilmavuototutkimukset sekä asumisterveyteen ja työympäristöön liittyvät arviointi- ja mittauspalvelut.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Odotamme hakijalta kosteusvaurion kuntotutkijan, asbesti- ja haitta-aineasiantuntijan tai rakenteiden kosteudenmittaajaan pätevyyttä, tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennustekniikan insinööri tai DI) sekä työkokemusta sisäympäristöön liittyvistä työtehtävistä. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, kuten myös halua kehittyä ja kehittää toimintaa.

Tarjoamme:

Tarjoamme joustavan paketin urakehityksellesi, kannustavan työilmapiirin, vahvan asiantuntijaverkoston tuen, monipuoliset työtehtävät sekä kilpailukykyiset palkka- ja työsuhde-edut. Yksilön ja yhteisön kehittyminen on meille tärkeää, joten pääset itse vaikuttamaan työsi sisältöön. Huomioimme aina asiantuntijuuttasi tukevat koulutustarpeet.

Hakuprosessi:

Kyseessä on suorarekrytointi, jolloin tehtävään valittava henkilö rekrytoituu suoraan asiakasyrityksemme kirjoille.

Ota rohkeasti yhteyttä vaikka asuisit Turun alueen ulkopuolella, keskustellaan tilanteestasi tarkemmin ja etsitään ratkaisu asiaan!

Työn sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi s-postilla palkkatoiveineen lasse.lehtinen@workpower.fi.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Lasse Lehtinen, puh. 040 676 2121 / lasse.lehtinen@workpower.fi