(Poistunut julkaisusta)

Sisäilma-asiantuntija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Tehtävän kuvaus

Haluatko mahdollisuuden päästä tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy helsinkiläisten arjessa?

Haemme sisäilma-asiantuntijaa vahvistamaan kaupungin kymmenhenkistä sisäilmatiimiä.

Tehtäviisi kuuluu:
- ohjata kaupungin palvelurakennusten sisäilma- ja kosteusteknisiä, LVIA-, haitta-aine- ja muita rakennusteknisiä tutkimuksia
- linjata tutkimusten perusteella tehtäviä korjauksia
- osallistua asiantuntijana kohteiden korjaushankkeisiin sekä sisäilmaviestintään

Asiantuntijana sinulla on mahdollisuus osallistua alan kehityshankkeisiin ja koulutuksiin.

Tehtävän kelpoisuusehto: Ylempi AMK-insinööri tai DI-tutkinto rakennustekniikan, ympäristotekniikan tai kemian alalta tai muulta soveltuvalta alalta sekä viiden vuoden työkokemus.

Lisäksi tehtävässä edellytetään: Kokemusta sisäilmaongelmien hoitamisesta, kuntotutkimuksista tai korjaussuunnittelusta.

Eduksi luetaan: RTA-pätevyys, laaja-alainen osaaminen sisäilman laatuun vaikuttavista tekijöistä, kokemus korjausrakentamisesta sekä kokonaiskäsitys kiinteistöjen hoidosta, ylläpidosta ja elinkaarivaikutuksista.

Sisäilma-asiantuntijan on pystyttävä esiintymään selkeästi ja kuuntelemaan erilaisia näkemyksiä.

Arvostamme osaamisen laaja-alaisuutta, käytännön kokemusta, ongelman ratkaisukykyä, yhteistyökykyä sekä valmiutta uuden oppimiseen.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Tule osaksi kasvavan Helsingin vaikuttavaa työyhteisöä!

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Anna Saarinen, etunimi.sukunimi@hel.fi, puh. 09 310 33196 (arkisin klo 9-12) tai johtava sisäilma-asiantuntija Riitta Harju, etunimi.sukunimi@hel.fi, puh. 09 310 39713 (ajalla 22.2-25.2.)

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto