(Poistunut julkaisusta)

Sisäilma-asiantuntija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Haemme Tampereelle sisäilma-asiantuntijaa rakennusterveys- ja sisäilmastoon liittyviin kiinteistötutkimustehtäviin.

Tehtävässä osallistut asiantuntijana sisäilma- ja kosteusteknisiin kuntotutkimuksiin sekä LVIA-, haitta-aine- ja/tai rakenneteknisiin tutkimuksiin ja korjaushankkeisiin. Tehtävä voi painottua valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Meillä on erittäin laaja palveluvalikoima ja kattavasti mahdollisuuksia työuran eri vaiheissa oleville osaajille.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennus- tai ympäristötekniikan alalta. Arvostamme kokemusta ja tuntemusta korjausrakentamisesta, rakennusfysiikasta, sisäilmaan vaikuttavista tekijöistä ja tutkimusmenetelmistä ja/tai korjausratkaisuista. Edellytämme aiempaa kokemusta sisäilmaongelmien hoitamisesta, kuntotutkimuksista ja/tai korjaussuunnittelusta. RTA-pätevyys tai AHA-henkilösertifikaatti katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Hyödynnät mielelläsi käytössämme olevia moderneja mittalaitteita, suunnittelutyökaluja ja tutkimusmenetelmiä sekä omaat tavallisimpien käsi- ja sähkötyökalujen käyttötaidot. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa sekä jonkin verran matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.kiwa.com/fi/rekry viimeistään 3.11.2019.