(Poistunut julkaisusta)

Sisäilma-asiantuntija (Pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2018

Asiakasyrityksemme etsii kauttamme sisäilma-asiantuntijaa pääkaupunkiseudulle. Kyseessä on pitkään alalla toiminut monipuolinen insinööritoimisto ja työsuhde on vakituinen.

Toivomme hakijoilta:

  • tehtävään soveltuvaa tutkintoa (insinööri/DI/RKM) rakennus- tai ympäristötekniikasta
  • kokemusta sisäilmatutkimusten tekemisestä sekä rakenneteknisten kuntotutkimusten (etenkin kosteus- ja mikrobivauriot) tekemisestä
  • kokemusta itsenäisestä tutkimustarpeen arvioinnista ja tutkimussuunnitelmien laadinnasta
  • perustietoutta mahdollisista korjaustavoista


Arvostamme lisäksi RTA-koulutusta, mutta se ei ole tehtävässä välttämätön.

Työkohteet vaihtelevat ja sijaitsevat Uudellamaalla, joten hakijoilta edellytetään ajokorttia. Toivomme myös, että omaat hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt asiakkaiden parissa.

Tässä on loistava mahdollisuus haasteelliseen työhön kasvavassa ja hyvämaineisessa yrityksessä. Yritys tarjoaa monipuolisen työnkuvan, positiivisen työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkan. Palkan lisäksi yritys tarjoaa työntekijöilleen myös muita etuja (mm. tukea liikuntaan, kattavan sairauskuluvakuutuksen ym.).

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.4.2018 mennessä sähköpostitse Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "sisäilma-asiantuntija". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot arkisin klo 8-16, Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willberg, p.050 411 0370 tai myyntipäällikkö Esa Riikonen p.050 411 0372.