(Poistunut julkaisusta)

Sisäilma-asiantuntija - Jyväskylä
Sirate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019
Sirate on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Tutkimme, selvitämme ja ratkaisemme vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ja viiveettömästi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Lue lisää yrityksestä osoitteessa http://www.sirate.fi/.
Hei sinä sisäilma-asioiden asiantuntija tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä!

Haemme Sirate Oy:lle sisäilma- ja kosteusteknisiä kuntotutkijoita vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylän toimipisteeseen. Eilakaisla avustaa rekrytointiprosessissa ja valitut henkilöt tulevat solmimaan työsuhteen suoraan Siraten kanssa.

Toimenkuvaan sisältyy kokonaisvaltaisesti sisäilmaston kuntotutkimuksiin liittyvät tehtävät. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi kautta.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään rakennusinsinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta. Pätevyydet, kuten rakennusterveysasiantuntijan (RTA) pätevyys, katsotaan eduksesi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, asiantuntevan ja osaavantiimin tuen sekä hyvät henkilökuntaedut.
 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 4.8.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi