(Poistunut julkaisusta)

Sisäilma-asiantuntija - Jyväskylä
Sirate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018
Sirate on sisäympäristöpalveluihin keskittynyt asiantuntijayritys, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti laadukkaita ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Tutkimme, selvitämme ja ratkaisemme vaativimmatkin sisäilmaongelmat tehokkaasti ja viiveettömästi pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Lue lisää yrityksestä osoitteessa http://www.sirate.fi/. Etsimme nyt Sirate Oy:lle sisäilma-asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen pääasiassa Jyväskylän toimipisteeseen.

Tehtäviisi kuuluu 

Toimenkuvaan sisältyy kokonaisvaltaisesti sisäilmaston kuntotutkimuksiin liittyvät tehtävät. Vastaat työssäsi kuntotutkimusten toteuttamisesta ja raportoinnista suoraan asiakkaalle. Asiantuntijana olet myös kehittämässä tutkimuksiin liittyviä prosesseja ja toimintatapoja. Tehtävänkuvaa on mahdollista muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi kautta.

Odotamme sinulta

Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään rakennusinsinöörin tutkintoa. Pätevyydet, kuten rakennusterveysasiantuntijan (RTA) pätevyys, katsotaan eduksesi, samoin kokemus korjaussuunnittelusta ja/tai sisäilmaongelmien tuntemus. Olet persoonaltasi sosiaalinen ja ihmisten parissa viihtyvä henkilö. Olet tottunut työskentelemään asiakasrajapinnassa ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Työotteeltasi olet joustava tiimipelaaja, joka kykenee toimimaan myös itseohjautuvasti ja omatoimisesti.   Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän, asiantuntevan ja osaavan tiimin tuen sekä hyvät henkilökuntaedut.   Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi (1.-5.10. välisenä aikana lisätietoja antaa yhteyspäällikkö Mirva Kemiläinen, puh. 050 342 7760) Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 14.10.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi