(Poistunut julkaisusta)

SISÄÄNKANTAJIA RAKENNUSLOGISTIIKKAAN pääkaupunkiseudulle
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme SISÄÄNKANTAJIA RAKENNUSLOGISTIIKKAAN pääkaupunkiseudulle

Tarjoamme sinulle:

  • kilpailukykyisen palkan sekä lisät
  • hyvät henkilökuntaedut (kuntosali, hieronta, liikunta-/kulttuurisetelit, lomanviettokohteita, lisäksi erilaiset kausiedut)
  • laadukkaan perehdytyksen
  • laadukkaat työvälineet ja mukavan tiimin, jotka tarjoavat menestyksesi mahdollisuudet
  • monipuolisen ja liikkuvan työn vaihtelevissa kohteissa pääkaupunkiseudulla 
  • hyvät kehittymismahdollisuudet

Työtehtäviisi kuuluu kiintokalusteiden ja rakennusmateriaalien sisäänkantoa työmaakohteissa. Tehtävät sijoittuvat pääasiassa uudisrakennuskohteisiin, mutta hyödynnämme osaamistasi tarvittaessa myös muissa logistiikkapalveluissamme. 

Arvostamme erityisesti motivaatiota ja halukkuutta oppia työn sisältö, joten aikaisempi työkokemus alalta ei ole välttämätöntä. Ajokortti ei ole välttämätön.

Haemme työntekijöitä vakituisiin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin , sekä erikseen töihin kutsuttavina. Erikseen töihin kutsuttavien työntekijöiden viikoittainen työtuntimäärä vaihtelee työntekijän omien työskentelymahdollisuuksien ja meidän tarpeidemme mukaan.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat haun edetessä. Lisätietoja Saara Heikinheimo 040 663 3811 tai  rekrytointi@niemi.fi. Huomioithan, että tehtävään edellytetään virallista henkilöllisyystodistusta.