(Poistunut julkaisusta)

Sirkkelijänkäyttäjä asiakkaallemme puusepänteollisuuteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja monipuolista sirkkelinkäyttäjää Turun alueella toimivaan puusepänverstaaseen.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on vakituinen.  
Odotamme sinulta puualan koulutusta ja käytännön työn kautta hankittua ammattitaitoa puusepänalalle. Sinulla on erinomaiset kädentaidot ja hahmotuskyky. Edellytämme hakijoilta hyvää materiaalituntemusta ja tarkkaa työotetta. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.  
Tehtävänkuvaan kuuluu pöytäsirkkelin käyttäminen ja puutavaran työstö. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä 2-vuorossa.  
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 18.2. mennessä. Tiedustelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sirkkelinkäyttäjä puusepänteollisuuteen


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku