(Poistunut julkaisusta)

Sirkkelijänkäyttäjä asiakkaallemme puusepänteollisuuteen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista ja monipuolista sirkkelinkäyttäjää Turun alueella toimivaan puusepänverstaaseen.  Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on vakituinen.

Toivomme sinulta:
  Odotamme sinulta puualan koulutusta ja käytännön työn kautta hankittua ammattitaitoa puusepänalalle. Sinulla on erinomaiset kädentaidot ja hahmotuskyky. Edellytämme hakijoilta hyvää materiaalituntemusta ja tarkkaa työotetta. Henkilönä olet joustava ja helposti uutta omaksuva, motivoitunut ja sitoutuva. Kanssasi on helppo tulla toimeen, ja arvostat työssäsi laadukasta työn jälkeä.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tehtävänkuvaan kuuluu pöytäsirkkelin käyttäminen ja puutavaran työstö. Työ edellyttää valmiutta toimia monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä 2-vuorossa.

Tarjoamme sinulle:
  Tarjoamme sinulle mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen ja mukavaan työhön vakaassa puualan yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 18.2. mennessä. Tiedustelut arkisin klo 8-16 välisenä aikana, HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202, vilma.hyvonen@adecco.fi.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Vilma Hyvönen 0406216202.

Asiakkaan tehtävänimike:  Sirkkelinkäyttäjä puusepänteollisuuteen


Sijainti:  TURKU


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Vilma Hyvönen, 0406216202


Toimipaikka:  Turku