(Poistunut julkaisusta)

Sinustako Vastuullinen kesäduuni 2019 kesäharjoittelija?
Sanoma

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Sinustako Vastuullinen kesäduuni 2019 kesäharjoittelija?

Vastuullinen kesäduuni 2019 on kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14-29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kampanjan keskeisenä tehtävänä on myös kehittää suomalaista kesätyötä ja nuorten työelämätaitoja. Kampanjan koordinoinnista vastaa Oikotie Työpaikat. Kampanja on Suomen suurin vastuullisuus-ja työnantajamielikuvakampanja: mukana on jo yli 540 työnantajaa.


Haemme nyt Vastuullinen kesäduuni 2019 kampanjatiimiimme kahta rohkeaa, idearikasta ja oma-aloitteista kesätyöntekijää Tutustu työelämään ja tienaa -mallilla (TTT-malli). Paikka sopii hyvin ensimmäiseksi kesätyökokemukseksi!  
 
Kesäharjoittelijana pääset testaamaan miltä tuntuu tuottaa sisältöä Suomen suurimpaan kesätyökampanjaan ja pääset siinä sivussa kehittämään työelämätaitojasi. Toivomme, että olet idearikas ja rohkea, koska työ vaatii reipasta otetta. Päivittäisessä työssä pääset muun muassa kirjoittamaan sisältöä sekä kampanjasaitille että someen, pääset tutustumaan julkaisutyökaluihin ja toimistotyöhön sekä olet yhteyksissä kampanjassa mukana oleviin työnantajiin.

Sujuvasta kirjoittamisesta ja hyvästä menestyksestä äidinkielentunneilla plussaa, mutta nämä eivät ole perusedellytyksiä, mikäli sinulla on aito kiinnostut kehittyä paremmaksi viestijäksi. Ennen hakemuksen lähettämistä suosittelemme sinua tutustumaan kesaduuni.org -sivustoon, sekä Vastuullinen kesäduuni -kampanjan some-kanaviin. Hakemuksessa voit esimerkiksi kertoa, mitkä asiat mielestäsi toimivat hyvin ja yhden kehitysidean tai artikkeli-ehdotuksen!
 
Aiempaa kokemusta et tarvitse, jos olet oma-aloitteinen ja halukas oppimaan uutta. Olemme tukenasi päivittäin ja apua saa aina kysyä! Harjoittelujakson aikana pääset myös ideoimaan ja kehittämään kampanjan viestintää/somea ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa oman työsi sisältöön.
Tutustu työelämään ja tienaa harjoittelu kestää kaksi viikkoa kesäkuussa (ennen juhannusta). Maksamme harjoittelusta korvauksena TTT-mallin mukaisen palkan, eli 350 euroa. Lisäksi tarjoamme lounasedun.  
 
Toimistomme sijaitsee Ruoholahdessa Helsingissä.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla maanantaihin 29.4.2018 mennessä osoitteeseen paivi.salminen-kultanen@sanoma.fi. Laita sähköpostin otsikkokenttään maininta: Vastuullinen kesäduuni / kesätyö 2019.

Lisätietoja harjoittelupaikasta antaa kampanjan projektijohtaja Päivi Salminen-Kultanen p. 040 727 9717.  Lisää tietoa kampanjasta löytyy www.kesaduuni.org.