(Poistunut julkaisusta)

Sinustako uusi Rengasmestari Vianorille?
Vianor Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Vianor etsii hyvällä fiiliksellä ja reippaalla asenteella varustettuja tekijöitä Laitilan toimipisteelle!

Vianor tekee rengasasennukset Uudessakaupungissa valmistettaviin Mercedez Benz -automalleihin, ja etsii mukavaan työporukkaan lisää reippaita rengasasentajia. Rengasasentajana työpäivät hurahtavat linjatyössä, häkityksessä ja lastien purussa.

Sinun ei tarvitse olla valmis ammattilainen, sillä koulutamme sinusta rengasmestarin! Työsuhde alkaa kattavalla perehdytyksellä, jonka aikana paneudutaan työtehtäviin ja työturvallisuusasioihin. Emme siis odota erityistä koulutusta tai kokemusta, vaan etsimme oikeanlaisella asenteella varustettuja tekijöitä. Koulutusjakson jälkeen tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen.

Laatutavoitteemme ovat korkeat, joten toivomme sinun kantavan oman kortesi kekoon laadukkaan työn osalta. Työ on fyysistä ja toivommekin sinun pitävän hyvää huolta itsestäsi, jotta puhti ei lopu kesken päivän. Neljässä vuorossa tehtävä työ vaatii hieman joustavuutta, mutta tarjoaa myös mukavaa vaihtelua päivärytmiin. Työyhteisössämme on laaja ikähaitari, joten toivotamme tervetulleiksi niin kokeneemmat konkarit, kuin tuoreemmatkin tekijät.

Työpaikka sijaitsee Laitilassa ja toivomme löytävämme huippuporukkaamme pitkäaikaisia työkavereita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Jaana Laakkonen puh. 040 631 9010 ja Seppo Turunen p. 050 3508 528.

Tartu tilaisuuteen päästä tekemään töitä hyvällä sykkeellä ja jätä hakemuksesi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 26.9. Rengasmestarit koulutus alkaa 1.10.