(Poistunut julkaisusta)

Sinustako uusi ravintola-alan osaaja? Hae mukaan Raflateam -koulutukseen
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2018

Hei tuleva sosionomi, myyntijohtaja, opettaja, henkilöstöasiantuntija, tanssija tai presidentti – koukkaa ravintola-alan kautta! Jos etsit töitä opintojen oheen, tätä korttia ei todellakaan kannata jättää kääntämättä.

Mikä tuleva urasi sitten onkaan, ravintola-ala tarjoaa lompakon täytteen lisäksi myös taitoja, joita et kirjoista opi: tämä työ on asiakaspalvelua, tiimityötä, kokonaisuuksien hallintaa, tiukkoja tilanteita, vauhtia ja hyvää fiilistä. Mikä herkullisinta, ravintola-alalla sinulla on mahdollisuus kouliintua ammattilaiseksi, joka tuntee ruokamaailman viimeisimmät villitykset, hallitsee etiketin ja tietää mitä juomaa suositella kuhunkin tilanteeseen – tyylikästä!

Nyt voit päästä käsiksi ravintola-alaan myös ilman alan aiempaa kokemusta, me koulutamme sinut! Tehokkaan ja käytännönläheisen koulutuksen jälkeen sinulle avautuu mahdollisuus monipuoliseen työskentelyyn ilta- ja viikonloppuaikaan. Pääset valitsemaan työvuorosi itse, joten työskentelet omien aikataulujesi ehdoilla juuri sen verran kuin sinulle sopii. Vuorot sijoittuvat erityisesti iltoihin ja viikonloppuihin, ja mahdollisuuksia löytyy useista eri ravintoloista.

Pääkaupunkiseudun kolmipäiväiset Raflateam-koulutukset järjestetään keväällä 2018 seuraavasti:

  • 9.-10.4. ja 16.4.
  • 17.4. ja 23.-24.4.
  • 7.5.-9.5.

Koulutus ei maksa maltaita, vaikka antaakin sinulle miljoonien arvoisen tietotaidon ravintolatyöskentelyä varten. Haemme jokaiseen koulutukseen yhteensä 15 henkilöä ottamaan ensiaskeleensa ravintola-alan kiehtovassa maailmassa. Hakulomakkeella voit merkitä mikä/mitkä koulutusajankohdat sopisivat sinulle parhaiten. Lisäksi toivomme, että merkitsisit hakulomakkeelle listatuista haastattelupäivistä ne mitkä sinulle sopisivat parhaiten. Saat vahvistuksen haastattelupäivästä mikäli etenet hakuprosessissa. Tartu siis tilaisuuteen ja hae mukaan perustelemalla meille, miksi juuri sinä loistaisit ravintola-alalla!

Eduksi luettavat asiat: Koulutus 9. - 10.4. ja 16.4., Koulutus 17.4. ja 23. - 24.4., Koulutus 7.5. - 9.5., Haastattelu keskiviikkona 21.3. klo:13, Haastattelu torstaina 22.3. klo:14, Haastattelu keskiviikkona 4.4. klo:14, Haastattelu torstaina 5.4. klo:13, Haastattelu torstaina 12.4. klo:14, Haastattelu 19.4. klo:14, Haastattelu tiistaina 24.4. klo:13, Haastattelu torstaina 3.5. klo:14