(Poistunut julkaisusta)

Sinustako tuleva huippumyyjä Giganttiin?
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

Oletko ihmisten kanssa luontaisesti toimeentuleva ja puhelias persoona, ja olet kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta? Etsitkö työtä, missä oma reippautesi ja aktiivinen työskentelyotteesi näkyvät suoraan palkassasi? Oletko joukkuepelaaja, joka hoitaa työnsä lujalla asenteella?

Etsimme GIGANTTIIN Lahden toimipisteelle MYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Asennoituminen ratkaisee tässä työssä onnistumisen, löytyyhän sinulta siis positiivinen asenne ja kova motivaatio työtä kohtaan. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, vaan sitäkin tärkeämpää on halu oppia ja kehittyä tehtävässä. Olet tuloshakuinen tekijä, jonka työtä tehostaa yhdessä tekeminen.

Työllistyt suoraan Gigantin kirjoille. Sinun työsi alkaa sopimuksen mukaan ja tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Työtä on arviolta 15h/viikko, mutta tuntimäärää on mahdollista kasvattaa työsuhteen edetessä. Työaikasi sijoittuu myymälän aukioloaikojen mukaisesti. Sinulle maksetaan kaupan TES:in mukaisesti ja lisäksi kartutat henkilökohtaista bonusta, jolla vaikutat ansaintaasi ilman ylärajaa.

Tarjoamme sinulle vakaan ja vastuullisen työnantajan ja monipuoliset uramahdollisuudet. Saat työhösi jatkuvan tuen ja ajantasaiset koulutukset, sillä työnantaja haluaa panostaa ammatilliseen kehittymiseesi.

Mikäli haluat tarttua tähän mahdollisuuteen, niin täytäthän työhakemuksen ja kerrot itsestäsi mahdollisimman monipuolisesti verkkosivujemme kautta osoitteessa www.amiko.fi. Nappaa tästä itsellesi huippuduuni ja liity valtakunnallisen toimijan rentoon ja asiantuntevaan myyntitiimiin!

Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Saara, puh. 050 476 7404, saara.tereska@amiko.fi.