(Poistunut julkaisusta)

Sinustako menestyvä kiinteistönvälittäjä?
Kahdeksas päivä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2019

Oletko uusi myyntihommissa ja kiinteistönvälittäjän ammatti on aina kiinnostanut? Vai oletko jo myynnin kokenut konkari, myyntipäällikkö tai yrittäjä , mutta nykyiset hommat eivät inspiroi ja palkkakattokin on tullut vastaan?

Mietitkö miten pärjäät provisiopalkkauksella ja miten pääset vauhtiin? 

Meillä aloitat myyntitiimissä. Tiimipäällikkönäsi toimii kokenut kiinteistönvälittäjä. Hän auttaa Sinua asiakashankinnassa, myynnissä ja on tukena, kun sitä tarvitset. Tiimipäälliköittemme tehtävä on varmistaa, että sinä onnistut. Omassa myyntitiimissäsi pääset myös sparraamaan muiden huippukykyjen kanssa – tiimityö on hauskaa ja yhdessä onnistuminen on helpompaa! 

Vaikuta itse palkkaasi. Voit itse päättää palkastasi - jos haluat satsata ja panostaa, niin palkkasi nousee. Parhaiden välittäjiemme palkka on yli 100 000 euroa vuodessa. Sinun ei tarvitse erikseen pyytää palkankorotuksia, palkkasi riippuu omasta työpanoksestasi, ei työnantajastasi. 

Yhtiömme on alan paras kouluttaja Suomessa. Myynnin koulutusohjelmamme on kansainvälistä huipputasoa. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus välittäjien kouluttamisesta ja valmentamisesta huipputuloksiin. Koulutamme asuntokaupan juridiikan sinulle läpikotaisin, tavoitteena, että parin ensimmäisen vuoden sisällä suoritat LKV-tutkinnon. 

Työvälineet. Käytössämme on aina nykyaikaset työvälineet ja toimintatavat, joilla erotumme kilpailijoista. Pysymme tiiviisti ajassa kiinni. Olemmekin yksi alan parhaista markkinointiosaajista somessa ja hyödynnämme jo tekoälyä markkinoinnissamme. Olemme kiinnostuneita siitä, mitä markkinoilla tapahtuu myös huomenna.

Urapolku. Menestyessäsi työssäsi meillä, on sinulla mahdollisuus päästä partneriksi. Osakkuus mahdollistaa hyvinkin itsenäisen aseman ja pääset osallistumaan yhtiön päätöksentekoon. Voit myös edetä esimieheksi ja pääset johtamaan omaa myyntitiimiäsi.

Tule meille kiinteistönvälittäjäksi. Lähetä hakemus. Nyt.

Hae paikkaa: Täytä hakemus osoitteessa https://kahdeksas.fi/sinustako-kiinteistönvälittäjä tai klikkaa tämän ilmoituksen painiketta.

Haluat lisätietoja tai kaipaat rohkaisua? Soita Jannelle 040 685 6100.

#myynti #kiinteistönvälittäjä #myyntineuvottelija #kahdeksas #rekry #rekrytointi #myyntityö #huippuvälittäjä #myyntipäällikkö #kiinteistönvälitys

www.kahdeksas.fi