Sinustako menestyvä kiinteistönvälittäjä
Kahdeksas päivä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Oletko uusi myyntihommissa ja kiinteistönvälittäjän ammatti on aina kiinnostanut? Vai oletko jo myynnin kokenut konkari, myyntipäällikkö tai yrittäjä , mutta nykyiset hommat eivät inspiroi ja palkkakattokin on tullut vastaan?

Mietitkö miten pärjäät provisiopalkkauksella ja miten pääset vauhtiin? 

Meillä aloitat myyntitiimissä. Tiimipäällikkönäsi toimii kokenut kiinteistönvälittäjä. Hän auttaa Sinua asiakashankinnassa, myynnissä ja on tukena, kun sitä tarvitset. Tiimipäällikkömme onnistuu, kun sinä onnistut. Omassa myyntitiimissäsi pääset myös sparraamaan muiden huippukykyjen kanssa – tiimityö on hauskaa ja tuottaa enemmän hedelmää! 

Vaikuta itse palkkaasi. Voit itse päättää palkastasi - jos haluat satsata ja panostaa, niin palkka nousee. Sinun ei tarvitse erikseen pyytää palkankorotuksia, palkkasi riippuu työpanoksestasi, ei työnantajastasi. 

Yhtiömme on alan paras kouluttaja Suomessa. Myynnin koulutusohjelmamme on kansainvälistä huipputasoa. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus välittäjien kouluttamisesta ja valmentamisesta huipputuloksiin. Koulutamme asuntokaupan juridiikan sinulle läpikotaisin, tavoitteena, että parin ensimmäisen vuoden sisällä suoritat LKV-tutkinnon. 

Työvälineet. Käytössämme on aina nykyaikaset työvälineet ja toimintatavat, joilla erotumme kilpailijoista. Pysymme tiiviisti ajassa kiinni ja olemmekin yksi alan parhaista markkinointiosaajista SOMEssa. Olemme kiinnostuneita siitä, mitä markkinoilla tapahtuu myös huomenna. 

Tule meille kiinteistönvälittäjäksi. Lähetä hakemus. Nyt.

Hae paikkaa: Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi ja koulutuksestasi yhdellä A4:lla, rekry@kahdeksas.fi 

Lisätietoja? Soita Annelle 040 680 7768.

#myynti #kiinteistönvälittäjä #myyntineuvottelija #kahdeksas #rekry #rekrytointi #myyntityö #harvameistäonrautaa #myyntipäällikkö #kiinteistönvälitys

www.kahdeksas.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1101735
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa