(Poistunut julkaisusta)

Sinustako meidän uusi myynnillinen projektipäällikkö?
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.2.2020

Sinustako meidän uusi myynnillinen projektipäällikkö?

Nautitko ihmiskohtaamisista? Kiinnostaako sinua vauhdittaa Varsinais-Suomen yritysten kasvua ja mahdollistaa uusia työuria IT-alan osaajille? Käännätkö kinkkisetkin tilanteet voitoksi ja ylitätkö palvelualttiudellasi korkeimmatkin odotukset?

 

Tule tekemään merkityksellistä työtä osaamisen uudistamisen puolesta!

Olemme olemassa uudistaaksemme yritysten osaamista ja näin vauhdittamassa digitalisaatiota. Rekrytoimme ja kouluttamme uusia osaajia positioihin, joihin valmiita osaajia ei löydy. Osaajapulan jarruttaessa asiakkaidemme kasvua, tarvitsemme lisää käsipareja rekrytoivien koulutusohjelmien ydinjoukkueeseemme kartoittamaan työnantajien osaajatarpeita ja löytämään heille uudet potentiaaliset kyvykkyydet kasvamaan tulevaisuuden työtehtäviin sekä näin rakentamaan Suomen johtavia rekrytoivia koulutusohjelmia. Palvelumme ovat merkityksellisiä ja ajankohtaisia, ja edustammekin niitä ylpeydellä.

Meidän huippuporukkamme koostuu 80:stä myynnin, rekrytoinnin ja uravalmennuksen asiantuntijasta. Vaalimme kulttuuriamme, jossa työtämme ohjaavat arvomme vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo. Olemme tavoitteellisia ja sosiaalisia tiimipelaajia, joille joukkueen suoritus on yhtä arvokas kuin omat saavutukset. Asiakkaidemme, niin yritysten kuin yksilöidenkin, haasteiden ratkaisuhalu on toimintamme lähtökohta ja toivomme, että myös sinua motivoi aidosti työn merkityksellisyys.

Meidän asiakkaitamme ovat mm. Suomen johtavat digimarkkinointitoimistot ja isoimmat mainostajat sekä terveysteknologia-alan kovimmat menestyjät. Lisäksi olemme kasvattaneet mm. data-analytiikan osaajia lukuisiin suomalaisiin yrityksiin. Tärkeitä kumppaneitamme työhallinnon ohella ovat mm. Google, Microsoft, Salesforce, Ohjelmisto- ja eBusiness ry, Pelinkehittäjät ry sekä Healthtech Finland.  Toimimme Suomessa koko maan laajuisesti seitsemästä toimistostamme käsin. Varsinais-Suomessa teemme tiivistä yhteistyötä alueen yritysten ja organisaatioiden kanssa ja etsimme yhdessä ratkaisuja osaamis- ja osaajapulaan.

 

Työtehtävistäsi

Tärkein taitosi on sinnikäs, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen työote, kun käyt keskusteluja työnantaja-asiakkaidemme kanssa. Tarvitset myös hyvää pelisilmää tunnistamaan hakijoidemme potentiaalia ja kasvun mahdollisuuksia yritysten tarpeisiin nähden. Voit olla rekrytoinnin tai myynnin asiantuntija tai hankkinut kannuksesi aloilta, joilta toteutamme rekrytoivia koulutusohjelmia.

Tiivistetysti odotamme sinulta:

  • Kokemusta tai koulutusta teknologia-alalta ja ennen kaikkea kiinnostusta alaa kohtaan
  • Kokemusta myyntityöstä tai muita näyttöjä tuloksellisuudestasi sekä tahtoa työskennellä myynnillisessä roolissa
  • Halua voittaa yhdessä tiimin kanssa
  • Kokemusta projektiluontoisesta työstä ja projektijohtamisesta
  • Halua työskennellä kasvuyrityksen sykkeessä ja päästä rakentamaan työyhteisöämme eteenpäin eli sinulla on ratkaisukeskeinen ajattelutapa ja kyky nauttia vauhdista ja vaihtuvista tilanteista

Käytössäsi ovat markkinajohtajan konseptit ja tueksesi saat Sarasella rekrytoivien koulutusohjelmien toteuttamisen kokeneet asiantuntijat. Palveluidemme kilpailukyvystä ja referensseistä pääset muodostamaan mielipiteesi rekrytointiprosessin aikana.

Työporukkamme on meille kaikki kaikessa, ja pidämmekin huolta omistamme. Meillä luotetaan ja panostetaan ammattilaistemme osaamiseen sekä yhdessä tekemiseen. Saat työssäsi vastuuta sekä vapautta töiden toteuttamiseen ja arkesi tasapainottamiseen.

 

Liity loistoporukkaan!

Meillä Sarasella työskentelyssä parasta on me saraslaiset itse. Kurkkaa tästä lyhyt video meistä ja liity mukaan jengiin! Turun keskustassa sijaitsevalla toimistollamme on tekemisen meininki, sillä arkea ilostuttaa yli 30 huipputyyppiä konsernimme muista yrityksistä.

Kiinnostuitko? Hyppää mukaamme vauhdittamaan meidän ja muiden kasvua – omaa kasvukäyrääsi unohtamatta! Toivottu aloitusaika on huhtikuun aikana. Työsuhde alkaa perhevapaan sijaisuutena, mutta tavoitteenamme on kiinnittää sinut joukkueeseemme pysyvästi.

Hae meille heti osoitteessa: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=371. Hakuaika jatkuu 8.3.2020 saakka, mutta käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa ja olemme valmiit valitsemaan sopivan henkilön heti sellaisen löydettyämme. 

Jos kaipaat lisätietoja tehtävästä, voit soitella Business Manager Reetta Vuoriselle torstaina 5.3. klo 14.30 – 16.00 numeroon 040 073 6469.