(Poistunut julkaisusta)

Sinustako maalinvalmistuksen ammattilainen?
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Vahvan kasvun siivittämänä haemme lisää uusia tulevia ammattilaisia opettelemaan maalinvalmistajiksi palkallisen työn ohessa vakituiseen työsuhteeseen Sherwin-Williams Finland Oy:lle Vantaan tehtaalle. Tunnistatko itsesi työntekijäksi, joka on vastuuntuntoinen, omaa loistavan asenteen työntekoa ja työtovereita kohtaan, motivoituu fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä, kokee tuotannolliset tehtävät omakseen ja ymmärtää työturvallisuuden tärkeyden? Mikäli vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Miksi hakisit meille töihin?

Meillä Sherwin-Williamsilla on mahdollisuus oppia uutta, kehittyä maalinvalmistuksen ammattilaiseksi ja työskennellä yhdessä loistavan porukan kanssa osana maailmanlaajuista yhtiötä. 2-vuorotyö tuo mukavaa vaihtelevuutta viikkoihin ja iltavuoroviikoilla perjantait ovat vapaapäiviä. Avoinna olevien tehtävien osalta noudatamme muovituoteteollisuuden- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Miksi ja mitä haemme?

Toimintamme kasvaessa meille Sherwin-Williamsilla on muodostunut tarve uusille osaajille ja haemmekin työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin tuotannollisiin tehtäviin, jotka pitävät sisällään pääasiassa maalinvalmistusta ja valmiiden tuotteiden pakkaamista. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen tuotantotilojen siisteydestä huolehtimiseen työvuorojen aikana. Töitä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Aamuvuoroja tehdään maanantaista perjantaihin klo 6.15 – 14.30 ja iltavuoroja maanantaista torstaisin klo 14.00 – 00.00 välisenä aikana.

Mitä odotamme?

Meille Sherwin-Williamsilla tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan ja innokkuus oppia maalinvalmistuksen tuotannolliset tehtävät. Haluamme palvella asiakkaitamme laadulla, joten ymmärrys jokaisen työvaiheen merkityksestä lopputulokseen on olennaista. Maalinvalmistus edellyttää tarkkuutta, ohjeistusten seuraamista ja noudattamista, keskittymistä turvallisiin työtapoihin ja hyvää fyysistä kuntoa. Tuotannon tehtävissä työkieli on suomi, myös perehdyttämisen ja kirjallisten ohjeiden osalta, joten edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, trukinajotaidon ja hyötyä on myös työturvallisuuskortista.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit kouluttautumaan vakituisessa työsuhteessa maalinvalmistuksen ammattilaiseksi, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Töiden arvioitu aloitus on vuoden 2020 keväällä heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jolloin suoritamme haastatteluja jo hakuajan aikana. Rekrytoinnin hoitaa Barona Teollisuus, mutta työsuhteet solmitaan suoraan Sherwin-Williamsin kanssa. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Topi Peltoluhdalta topi.peltoluhta@barona.fi.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.

Parhaiten saat lisätietoja sähköpostitse topi.peltoluhta@barona.fi