(Poistunut julkaisusta)

Sinustako maalinvalmistuksen ammattilainen?
Oy Sherwin-Williams Finland Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Tunnistatko itsesi työntekijäksi, joka on vastuuntuntoinen, omaa loistavan asenteen työntekoa ja työtovereita kohtaan, motivoituu fyysisestä ja tarkkuutta vaativasta työstä, kokee tuotannolliset tehtävät omakseen ja ymmärtää työturvallisuuden tärkeyden? Mikäli vastasit kyllä, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Miksi hakisit meille töihin?

Meillä Sherwin-Williamsilla on mahdollisuus oppia uutta, kehittyä maalinvalmistuksen ammattilaiseksi ja työskennellä yhdessä loistavan porukan kanssa osana maailmanlaajuista yhtiötä. 2-vuorotyö tuo mukavaa vaihtelevuutta viikkoihin ja iltavuoroviikoilla perjantait ovat vapaapäiviä. Avoinna olevien tehtävien osalta noudatamme muovituoteteollisuuden- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta.

Miksi ja mitä haemme?

Toimintamme kasvaessa meille Sherwin-Williamsilla on muodostunut tarve uusille osaajille ja haemmekin työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin tuotannollisiin tehtäviin, jotka pitävät sisällään pääasiassa maalinvalmistusta ja valmiiden tuotteiden pakkaamista. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen tuotantotilojen siisteydestä huolehtimiseen työvuorojen aikana. Töitä tehdään kahdessa vuorossa vuoroviikoin. Aamuvuoroja tehdään maanantaista perjantaihin klo 6.15 – 14.30 ja iltavuoroja maanantaista torstaisin klo 14.00 – 00.00 välisenä aikana.

Mitä odotamme?

Meille Sherwin-Williamsilla tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan ja innokkuus oppia maalinvalmistuksen tuotannolliset tehtävät. Haluamme palvella asiakkaitamme laadulla, joten ymmärrys jokaisen työvaiheen merkityksestä lopputulokseen on olennaista. Maalinvalmistus edellyttää tarkkuutta, ohjeistusten seuraamista ja noudattamista, keskittymistä turvallisiin työtapoihin ja hyvää fyysistä kuntoa. Tuotannon tehtävissä työkieli on suomi, myös perehdyttämisen ja kirjallisten ohjeiden osalta, joten edellytämme hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen tuotannollisista tehtävistä, trukinajotaidon ja hyötyä on myös työturvallisuuskortista.

Kiinnostuitko?

Järjestämme myös rekrytointipäivän hakijoille Sherwin-Williamsilla tämän kuun aikana ja valitsemme osallistujat hakemusten perusteella. Mikä tunnistit itsesi oheisesta tekstistä ja kiinnostuit kouluttautumaan vakituisessa työsuhteessa maalinvalmistuksen ammattilaiseksi, niin haethan tehtävää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse Ari Kumlanderilta. ari.kumlander@barona.fi.

Parhaiten saat lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse keskiviikkona 18.9, maanantaina 23.9 ja 30.9 klo. 14.00 - 16.00 välillä.